enesbozkurt
Üye
-
Konu Sahibi
-
her hangi bir uygulamada telefon titriyor ve sonra ya kapanıyor yada donuyorsa. cihazınızın işlemcisi o uygulamaya yada o anki uygulamalara yetişemiyor demektir. zaten acenin işlemcisi biraz ağır kalıyor.bu tip durumlarda hemen cihazdan bataryayı cıkarıp takmak işlemcinizi yanmaktan kurtarabilir. ayrıca flash player yine düşük işlemci hızı nedeniyle ace de çalışmıyor belki biraz daha hafif bir versiyonu cıkarsa kullanabilirsiniz
Neden herkes Galaxy Ace'te flash player çalışmıyor ya da yok diye yorum yapıyor merak ediyorum.Düşük işlemci hızı sebebiyle Galaxy Ace'te çalışmadığını iddia ettiğin flash player video izlemek için gerekli olan program değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? Eğer cevap evetse neden benim Galaxy Ace'imde Youtube'a girip video izleyebiliyorum.Hatta facebook'ta hem izleyip hem indirebiliyorum.Bunun sebebi ne olabilir acaba? Sen hiç Ace kullandın mı dostum? Çalışmıyor diyorsun da...
kullanan nasıl bir ayar yaptığını nasıl izlediğini anlatırsa sevinirim, hem izleyip hem indiren arkadaş yardımın lazım)
yani anlamadan dinlemeden dalın direk. sayın arkadaşım ace de flash player calışmıyor sebebi işlemci mimarisinden kaynaklanıyor. youtube den video seyrediyoruz facedende ama aracı programlar sayesinde . fakat flash playerla internet tarayıcısından seyredebiliyorsun bahsettiğimiz şey bu. htc cihazım da çalışıyor ama ece de çalışmıyor emin ol bu konuda senden daha deneyimli ve bilgiliyim
Neden herkes Galaxy Ace'te flash player çalışmıyor ya da yok diye yorum yapıyor merak ediyorum.Düşük işlemci hızı sebebiyle Galaxy Ace'te çalışmadığını iddia ettiğin flash player video izlemek için gerekli olan program değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? Eğer cevap evetse neden benim Galaxy Ace'imde Youtube'a girip video izleyebiliyorum.Hatta facebook'ta hem izleyip hem indirebiliyorum.Bunun sebebi ne olabilir acaba? Sen hiç Ace kullandın mı dostum? Çalışmıyor diyorsun da...
..... arm türü işlemci kullanıyor.....
android li telefonların cogunda şarjı az gidiyor , 1yada 2 gün dayanırbende ace kullanıcısıyım bir sorunum var pil ömrü az uzun gitmesi için neler yapabilirim ?
s.a arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum samsung galaxy ace yi begendim ve nokia x6 yı samsung galaxy ace android işlemcili güzel felanda ama facebooktaki videoları açmıyor yani flash player facebook uygulamasıda m.facebook a giriyor android degil ve kamerası vga fotograf çekme tusu yok nokia ise facebook taki videoları açıor kamera süper ses te süper ama symbian işletim sisteminin güzel olmadıgını söylüyorlar ama en azında facedeki videoları açıyor samsung android ve açmıor sohbette gözükmüyor kararsız kaldım sizce hangisini alıım biraz uzun oldu ama şimdiden tşkler
Galaxy Ace'de ön kamera bulunmamaktadır.Sadece arkasında 5MP'lik bir kamera bulunmaktadır.Ön kamera olmadığından çalışıp çalışmaması diye bir durum yoktur.arkadaşlar samsun Galaxy Ace s5830 cok memnunum ve cok hızlı telefon facebooktaki tüm videoları ayar yapmadan izleye biliyorum sadece şu ön kamrede calışsaydı süper telefon olacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?