Samsung, yeni cihazları için leasing programı başlatmaya hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung, yeni cihazları için leasing programı başlatmaya hazırlanıyor
Samsung, Apple’ın iPhone modelleri için uyguladığı leasing programına benzer bir uygulama ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor…



Apple, sunduğu modellerle hem akıllı telefon hem de tablet pazarında oldukça önemli bir yere sahip ve özellikle de iPhone modelleri firmanın en büyük gelir kalemini oluşturuyor.



Daha önce 3.5″ve sonrasında da 4″ modeller sunan firma, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile 2014’de 4.7″ ve 5.5″ seviyesine çıkarken, ayrıca Eylül 2015’de sunduğu iPhone 6S e iPhone 6S de 4.7″ ve 5.5″ olarak önceki modellerle aynı tasarım ile geldi.

Apple bilindiği üzere Amerika Birleşik Devletleri’nde bir süredir leasing programı uyguluyor. Bu programda 24 aylık ücret ödeyerek cihaz kullanıcının olacak şekilde alınabiliyor ya da 12 ayda bir yeni model çıktığında eski cihaz veriliyor ve yeni sunulan cihaz alınıyor.

Yeni cihaz alındığında da bir 24 aylık süreç daha başlıyor. Bu da 12 aylık ödemelerle her sene yeni iPhone’un kullanılabileceği anlamına geliyor.

Bir süredir Samsung’un üst seviye cihazlarını benzer bir leasing programı ile sunma hazırlıkları içerisinde olduğu yönünde bilgiler geliyordu ve şimdi de yeni bilgilere göre Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge olarak yeni modelleri için leasing programını başlatacak.

Ancak Samsung’un leasing programını sadece kendi anavatanı Güney Kore’de sunacağı ifade ediliyor. Ayrıca sadece kendi fiziksel mağazaları üzerinden gelecek. Apple’ın sistemi gibi 12 ay sonunda yeni cihaz alınabilecek ya da istenirse 24 ay tamamlanarak cihazın sahibi olunacak.




Samsung, yeni cihazları için leasing programı başlatmaya hazırlanıyor - MaxiCep
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
Eğer diğer ülkelerde de uygularsa iyi satış yapacaktır
 


Üst Alt