Samsung Ace yeniyim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Yardım ettinizmi ?

• Kullanılan toplam oy
    14
enesbozkurt

enesbozkurt

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Ace yeniyim :)
öncelikle herkese günaydın benim birkaç sorum var eğer cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz :) ilk olarak telefonuma attığım ve sd dosyalarını yükledikten sonra açtığım guerilla bobu 3 kere titredikten sonra birden kapattı telefon ikinci olarak telefonuma yüklediğim gun bros oyununu play diyorum ekran titremeye başlıyor ve kapatmadan evvel düzelmiyor sonra bu telefona flash player atmak istiyorum apk sini verirseniz sevinirim birde galaxy ace kullanıcısı olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum üstelik en yakın sürede oynayıp beğendiğim samsung galaxy ace oyunlarını sizlerle paylaşacağım:naughty:

shipped

shipped

Üye
her hangi bir uygulamada telefon titriyor ve sonra ya kapanıyor yada donuyorsa. cihazınızın işlemcisi o uygulamaya yada o anki uygulamalara yetişemiyor demektir. zaten acenin işlemcisi biraz ağır kalıyor.bu tip durumlarda hemen cihazdan bataryayı cıkarıp takmak işlemcinizi yanmaktan kurtarabilir. ayrıca flash player yine düşük işlemci hızı nedeniyle ace de çalışmıyor belki biraz daha hafif bir versiyonu cıkarsa kullanabilirsiniz

KayraBey

KayraBey

Üye
her hangi bir uygulamada telefon titriyor ve sonra ya kapanıyor yada donuyorsa. cihazınızın işlemcisi o uygulamaya yada o anki uygulamalara yetişemiyor demektir. zaten acenin işlemcisi biraz ağır kalıyor.bu tip durumlarda hemen cihazdan bataryayı cıkarıp takmak işlemcinizi yanmaktan kurtarabilir. ayrıca flash player yine düşük işlemci hızı nedeniyle ace de çalışmıyor belki biraz daha hafif bir versiyonu cıkarsa kullanabilirsiniz

Neden herkes Galaxy Ace'te flash player çalışmıyor ya da yok diye yorum yapıyor merak ediyorum.Düşük işlemci hızı sebebiyle Galaxy Ace'te çalışmadığını iddia ettiğin flash player video izlemek için gerekli olan program değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? Eğer cevap evetse neden benim Galaxy Ace'imde Youtube'a girip video izleyebiliyorum.Hatta facebook'ta hem izleyip hem indirebiliyorum.Bunun sebebi ne olabilir acaba? Sen hiç Ace kullandın mı dostum? Çalışmıyor diyorsun da...

nurullahstar

nurullahstar

Üye
kullanan nasıl bir ayar yaptığını nasıl izlediğini anlatırsa sevinirim, hem izleyip hem indiren arkadaş yardımın lazım :))

KayraBey

KayraBey

Üye
Hiçbirşey yapmadım usta inan ki.Kendi tarayıcısından giriyorum.Otomatik olarak beni touch.facebook.com adresine yönlendiriyor ve giriş yapıyorum.Sonrası malum resim video vs. herşey emrimde.Sıfır yükleme sıfır ayar nasıl alıp kutusundan çıkardıysam o şekilde telefon.Kutusu da kapalıydı ben açtım önceden birilerinin açma ihtimali de yok yani.

bilonemsi

Üye
arkadaşlar anlaşamadıpınız konu flash video ları kendi playırnda acaıyor site üzerinden seyredemiyorsunuz. seyredemezsiniz ve hiç bir zaman seyredemiceksiniz. cünki işlemcisinin mimarisi eski.

fatihmt1992

Üye
flash desteklememe sorunu işlemci hızı ile değil işlemcinin mimarisi ile ilgilidir.galaxy ace arm türü işlemci kullanıyor ve bu işlemci kesinlikle hiçbir şekilde flash desteklemiyor.uğraşmayın boşuna flash player ı yükleyemezsiniz yani...
facebook ve youtube da video izleyebilmenizin nedeni bu siteler flash olmadan video oynatabilen mobil sürümünün olması veya flash değil de html 5 ile video oynatması.yani facebookta izlersin, youtubeda izlersin, belki birkaç büyük sitede daha izleyebilirsin ama her sitede izleyemezsin.
flash oyunları asla oynayamazsın.

size önerim miren browser veya skyfire browser kullanmanız.bu tarayıcılar oyunlar hariç flash videoları kendi oynatıcılarıyla oynatabiliyor.yani yine sitenin içinde oynatmaz ama videonuzu izlersiniz.

galaxy ace in işlemcisi genelde yeterli oyunlar için çünkü 200 mhz lik bir de grafik işlemcisi var ama ram i yetersiz.guerilla bob un sistem gereksinimlerine bakarsanız 512 mb ram gerekli olduğunu yazıyor, 800 mhz de işlemci...galaxy ace in 280 mb ram i var.dolayısıyla çalışmaz uğraşmayın.

aslında android in en iyi oyunları bu telefonda çalışmaz.

telefon titrediyse ve uygulama kapandıysa da çok korkmayın bir arkadaş yazmış pili çıkarın falan diye ama gerek yok.zaten uygulama kapanmış oluyor titrediğinde.ayrıca telefon çalışırken pili çıkarmak da hafıza kartına , içindeki uygulamalara zarar verebilir.

başka sorun olursa cevaplarım..

----------Eklendi @ 10:46:52 ---------- Yazıldı @ 10:43:19 ----------

Neden herkes Galaxy Ace'te flash player çalışmıyor ya da yok diye yorum yapıyor merak ediyorum.Düşük işlemci hızı sebebiyle Galaxy Ace'te çalışmadığını iddia ettiğin flash player video izlemek için gerekli olan program değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum? Eğer cevap evetse neden benim Galaxy Ace'imde Youtube'a girip video izleyebiliyorum.Hatta facebook'ta hem izleyip hem indirebiliyorum.Bunun sebebi ne olabilir acaba? Sen hiç Ace kullandın mı dostum? Çalışmıyor diyorsun da...

flash sadece video izlemek için gerekli değildir dostum.hiç flash oyun oynamadın sanırım.flash desteklemediğinin en iyi örneği oyunlar, mesela zwok diye bir oyun var bunu ben galaxy ace im de oynayamıyorum ama arkadaş galaxy s de oynayabiliyor...

----------Eklendi @ 10:48:27 ---------- Yazıldı @ 10:46:52 ----------

kullanan nasıl bir ayar yaptığını nasıl izlediğini anlatırsa sevinirim, hem izleyip hem indiren arkadaş yardımın lazım :))

facebook ve youtube un android uygulamaları var.onları kullanırsan flash player kullanmana gerek kalmaz.

shipped

shipped

Üye

yani anlamadan dinlemeden dalın direk. sayın arkadaşım ace de flash player calışmıyor sebebi işlemci mimarisinden kaynaklanıyor. youtube den video seyrediyoruz facedende ama aracı programlar sayesinde . fakat flash playerla internet tarayıcısından seyredebiliyorsun bahsettiğimiz şey bu. htc cihazım da çalışıyor ama ece de çalışmıyor emin ol bu konuda senden daha deneyimli ve bilgiliyim

m & g

Üye
bu flaş player olayına bir boyutta ben getireyim bari :) arkadaşım flaşı aceye yüklemiş kendi gözlerimle gördüm adult sitelerden video izliyor hatta indiriyor bunun bir açıklaması varmı ki root olayı mı bunun cevabı

ozan387

Üye
..... arm türü işlemci kullanıyor.....

O kısmı düzeltelim :). Günümüzde kullanılan telefonların %98lik bir kısmında arm firmasının çizimleri kullanılıyor. :) Galaxy Ace ise Qualcomm QCT MSM7227-1 isimli işlemci kullanıyor. Bu işlemci eski bir alt yapıya sahip olması nedeniyle ise flash desteği bulunmamaktadır. :bigstar:

karamneokurd

Üye
bende ace kullanıcısıyım bir sorunum var pil ömrü az uzun gitmesi için neler yapabilirim ?

enesbozkurt

enesbozkurt

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim yanlız bir son sorum var aceye root attığımız zaman guerilla bobu çalıştırabilirmiyiz

3alicali

Üye
s.a arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum samsung galaxy ace yi begendim ve nokia x6 yı samsung galaxy ace android işlemcili güzel felanda ama facebooktaki videoları açmıyor yani flash player facebook uygulamasıda m.facebook a giriyor android degil ve kamerası vga fotograf çekme tusu yok nokia ise facebook taki videoları açıor kamera süper ses te süper ama symbian işletim sisteminin güzel olmadıgını söylüyorlar ama en azında facedeki videoları açıyor samsung android ve açmıor sohbette gözükmüyor kararsız kaldım sizce hangisini alıım biraz uzun oldu ama şimdiden tşkler

MBrkA

MBrkA

Üye
s.a arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum samsung galaxy ace yi begendim ve nokia x6 yı samsung galaxy ace android işlemcili güzel felanda ama facebooktaki videoları açmıyor yani flash player facebook uygulamasıda m.facebook a giriyor android degil ve kamerası vga fotograf çekme tusu yok nokia ise facebook taki videoları açıor kamera süper ses te süper ama symbian işletim sisteminin güzel olmadıgını söylüyorlar ama en azında facedeki videoları açıyor samsung android ve açmıor sohbette gözükmüyor kararsız kaldım sizce hangisini alıım biraz uzun oldu ama şimdiden tşkler

1-Nokiadan birşey olmaz işe yaramaz işletim sisteminin tekini kullanıyor.
2-Facebook videoları rahatlıkla izleniyor.Ben facebook programı da kurdum widgetiyle herşeye faceyi açmadan bakabiliyorum.Twitter uygulaması da var.
3-Youtube videoları da izleniyor.
4-Flash çalışmıyor doğrudur.
5-Aceyi 2.3.4e yükselttiğinizde 30fps HD video çekilebildiğini duydum.Daha denemedim garanti bitince denicem.
6-Sohbetin olmadığını söylemişsin.Facebook uygulamasında var.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Enesbozkurt arkadaşım oyun büyük ihtimalle ace ile uyumlu değil başka versiyonunu dene.Google'a "Oyun İsmi for Ace" yaz büyük ihtimalle bulursun.
Flash Player ace ile uyumlu değil.Ama root yapınca yüklenebiliyor çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
Telefonla ilgili görüşlerim ise şunlar:
+ Android
+ Ekran büyük ve kaliteli
+ Yeni temalarla telefon kendini aşıp bir cennet gibi yapılabiliyor.
+ 5mp kamera ve flash
+ Birçok uygulama çalışıyor.
- Wifi sorunu var ama wifi'ı güncelleyince sorun gideriliyor.
- Görüntülü konuşma yok.
- 278 mb ram ve 181mb dahili hafıza yeterli değil.
- Flash desteği yok ama skyfire ile yokluğu pek hissedilmiyo.
- Şarj yetmiyor.İlk aldığım gün 3 kere şarja takmıştım.1500lük pil alınca 1-2 saat daha uzun süre kullanılıyormuş.

Umarım yeterli olmuştur. :oke:

Fahrettin52

Fahrettin52

Üye
arkadaşlar samsun Galaxy Ace s5830 cok memnunum ve cok hızlı telefon facebooktaki tüm videoları ayar yapmadan izleye biliyorum sadece şu ön kamrede calışsaydı süper telefon olacaktı...

MBrkA

MBrkA

Üye
arkadaşlar samsun Galaxy Ace s5830 cok memnunum ve cok hızlı telefon facebooktaki tüm videoları ayar yapmadan izleye biliyorum sadece şu ön kamrede calışsaydı süper telefon olacaktı...
Galaxy Ace'de ön kamera bulunmamaktadır.Sadece arkasında 5MP'lik bir kamera bulunmaktadır.Ön kamera olmadığından çalışıp çalışmaması diye bir durum yoktur.

calypso16

calypso16

Üye
iyi güzelde baya satılan bir telefon bu ace,ama neden eski işlemci ile sürüyorlar,bende aldım 1 ay oldu c6-01 almıştım onu satıp aldım şimdi yine hata mı ettim diye düşünmeye başladım

Üst Alt