s.a arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum samsung galaxy ace yi begendim ve nokia x6 yı samsung galaxy ace android işlemcili güzel felanda ama facebooktaki videoları açmıyor yani flash player facebook uygulamasıda m.facebook a giriyor android degil ve kamerası vga fotograf çekme tusu yok nokia ise facebook taki videoları açıor kamera süper ses te süper ama symbian işletim sisteminin güzel olmadıgını söylüyorlar ama en azında facedeki videoları açıyor samsung android ve açmıor sohbette gözükmüyor kararsız kaldım sizce hangisini alıım biraz uzun oldu ama şimdiden tşkler
1-Nokiadan birşey olmaz işe yaramaz işletim sisteminin tekini kullanıyor.
2-Facebook videoları rahatlıkla izleniyor.Ben facebook programı da kurdum widgetiyle herşeye faceyi açmadan bakabiliyorum.Twitter uygulaması da var.
3-Youtube videoları da izleniyor.
4-Flash çalışmıyor doğrudur.
5-Aceyi 2.3.4e yükselttiğinizde 30fps HD video çekilebildiğini duydum.Daha denemedim garanti bitince denicem.
6-Sohbetin olmadığını söylemişsin.Facebook uygulamasında var.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Enesbozkurt arkadaşım oyun büyük ihtimalle ace ile uyumlu değil başka versiyonunu dene.Google'a "Oyun İsmi for Ace" yaz büyük ihtimalle bulursun.
Flash Player ace ile uyumlu değil.Ama root yapınca yüklenebiliyor çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
Telefonla ilgili görüşlerim ise şunlar:
+ Android
+ Ekran büyük ve kaliteli
+ Yeni temalarla telefon kendini aşıp bir cennet gibi yapılabiliyor.
+ 5mp kamera ve flash
+ Birçok uygulama çalışıyor.
- Wifi sorunu var ama wifi'ı güncelleyince sorun gideriliyor.
- Görüntülü konuşma yok.
- 278 mb ram ve 181mb dahili hafıza yeterli değil.
- Flash desteği yok ama skyfire ile yokluğu pek hissedilmiyo.
- Şarj yetmiyor.İlk aldığım gün 3 kere şarja takmıştım.1500lük pil alınca 1-2 saat daha uzun süre kullanılıyormuş.
Umarım yeterli olmuştur.