Favorite
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba , dün galaxy ace aldım . Android konusunda hiçbilgim yok .
Wifi ye bağlanınca sistem kendini güncellemek istedi , izin verdim , güncelledi , Donanım sürümü 2.3.3 gözüküyor
2.3.5 ', yüklemenin bana ne gibi artıları olur ? Sonra root etmem gerekir mi , rootlu mu geliyor ?
Bu rom firma tarafından çıkarılmış orjinal işletim sistemi mi? yoksa birileri tarafından yapılmış bir nevi geliştirme mi?
root etmek nedir ? bir nevi programları yapmak için mi gerekir ?
flash desteklemiyor şu an . 2.3.5 i yükleyince destekleyecekmi ?
Teşekkürler
kurulum bittikten sonra recovery moda girip telefona reset atmanız gerekiyor bunu yapın gayet stabil çalışıyor yapmazsanız kapanmaya zorla hatası alırsınız dediklerimi yapın rom sorunsuz ben kullanıyorum diğer romlara geçmeyede hiç niyetim yok şu an en görseli sorunsuzu bu tek hatası kurulum geçici verileri silemiyor onuda siz sileceksiniz recowery modda hard format atın tamamdır.
kurulum bittikten sonra recovery moda girip telefona reset atmanız gerekiyor bunu yapın gayet stabil çalışıyor yapmazsanız kapanmaya zorla hatası alırsınız dediklerimi yapın rom sorunsuz ben kullanıyorum diğer romlara geçmeyede hiç niyetim yok şu an en görseli sorunsuzu bu tek hatası kurulum geçici verileri silemiyor onuda siz sileceksiniz recowery modda hard format atın tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?