0MG90
Üye
Sonuçta ilk önce kendisinde kullanırAnlatamadım galiba
SADECE kendisi için üretmiyor
Ramin fazlası hiç bi zaman kötü değildir
Kamera yüksek mp yaparsın Granlenme olur
İşlemci hızlı yaparsın ısınır
Ekran yüksek çözünürlük yaparsın pil tüketimi artar
Pili fazla yaparsın telefon kalınlaşır
Metal yaparsın çekim gücü düşer ama
Rami artırırsın bi şey olmaz (kötü anlamda)
Ülseratif kolit hastasiyimGeçmiş olsun canım. Bi sorunun yoktur umarım.
Veya...Ram Ne Kadarda Fazla Olursa Olsun O Telefon Multitasking Yaptığı İçin Isınacaktır
Grand 2 LTE bende de var jelybanArkadaşım Note 4 kullanıyor 7 ay olacak daha hiç wipe data yapmadı ota dan gelen Android L kurulu şuan şarj normal kullanımla 2.5 gün gidiyor.Ara yüz yağ gibi akıyor. Arkadaş oyunda oynuyor s peni de kullanıyor olabildiğince her şeyi kullanıyor bu kasma muhabbeti ön yargının tavan yapmış şekli bence.
Annemde de şuan babamdan kalma S3 mini var stok durumda standart sosyal ağ uygulamaları kurulu ondada hantallık göremiyorum.
Amcamda S4 var.Piyasaya çıktığı ay aldı telefonu wipe data görmedi hiç ota güncellemeleri kurulu. Arka planda çalışan tonlarca uygulama açık (amcam gündemi ve borsayı fazla takip eder ) kasma olduğunu görmedim.
haa şuna gelecek olursak. Babamda şuan grand 2 lte var onda ufak takılmalar hariç bir sorun görmedim
Kendi fikrimi söyleyecek olursam android için boş rame bakma muhabbeti çok yanlış zaten çekirdeği gereği boş ramı israf diyip doldurmaya çalışıyor 100 gb de olsa uygulama varsa sistem ramı doldurmaya çalışacak
Ben telefonumda reklam gösteren dandik uygulama ve oyun kurmam telefonu kullanmayı bilmez ise telefon ne yapsın
Ben g2 yi açık kalma süresi rekoru için 460 saatir açık
Ama hala 800mb bos ram kalabiliyor
Ama cihaz yavaştan kafayı yemeye başladı Suan
Sarja takılı değil ama sanki şarj oluyormuş gibi gösteriyor
Yeniden başlarsam düzelecek ama rekora gideceğim
Bende de yok ama donanım yavaştan beni bi yeniden başlat istersen iyi olur demeye başladı1.000 saatin üzerindeyim şuan ve sorun yok desem ne dersin?
Ben günlük sırf youtube dan 3 saat video izliyorum her videodan sonra foruma girip bildirim kontrolu yapıyorumSarj oluyor gibi göstermesi başka bir sorun bence.
Ne bu 1.000 küsur saat içersinde ne de başka bir anda böyle bir hata oluşmadı bende.
Benim ram 600 lerde falan anca ama oyun uygulama kapandığını falan görmedim ramden dolayıSürekli de elimde telefon sürekli forumdayım sanki yeni açılmış gibi sadece ram baya doldu tabi
Telefon açık kaldığı için ram dolmaz fakat sistemde şişme olur kapatılıp açınca sistem rahatlar.Sarj soketinde paslanma olabilirBende de yok ama donanım yavaştan beni bi yeniden başlat istersen iyi olur demeye başladı
Su an tek sorun sarj cihazı takılı olmadığı halde takılı gibi gösteriyor belki sarja bi kere daha takıp çıkarsam düzelecek
Ama hala 850mb boş ram var
ben telefonu kapatmadığım için oluyor biliyorumTelefon açık kaldığı için ram dolmaz fakat sistemde şişme olur kapatılıp açınca sistem rahatlar.Sarj soketinde paslanma olabilir
Bende de yok ama donanım yavaştan beni bi yeniden başlat istersen iyi olur demeye başladı
Su an tek sorun sarj cihazı takılı olmadığı halde takılı gibi gösteriyor belki sarja bi kere daha takıp çıkarsam düzelecek
Ama hala 850mb boş ram var
bu kasma muhabbeti ön yargının tavan yapmış şekli bence.
Ram Ne Kadarda Fazla Olursa Olsun O Telefon Multitasking Yaptığı İçin Isınacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?