samsung 5620 için telefon kabı

Sponsorlu Bağlantılar

daru

Üye
    Konu Sahibi
samsung 5620 için telefon kabı
Merhabalar,
5620 için telefon kabı almayı düşünüyorum. Bu konuda önerileriniz ne olur acaba?

dark1907

Üye
evet arkadaşlar bende bu konuda sorcaktım

geçen bi arkadaşta star wifi için cok gzel bir kılıf gördüm çizilmeyi tamamen engellicek şekilde tasarlanmış

monte için var mıdır bu tarz kılıf veya kablar

jetgil

jetgil

Üye
ben gold dan alırken kılıfta istemisiniz yanında diye sormuşlardı 10Tl ye aldım kılıf

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Merhabalar,
5620 için telefon kabı almayı düşünüyorum. Bu konuda önerileriniz ne olur acaba?

Piyasada Çekmeli yada Zarf kılıf adıyla bulabilirsiniz.Ben kullanıyorum.s5620 için en kullanışılısıdır.
Örnek:

baranselona

baranselona

Üye
ben çekme kılıf sevmediğim için silikon kılıf kullanıyorum hem çok sağlam hemde estetik ayrıca telefon ele tam oturuyor kaymıyor

herkese tavsiye ederim telefonum 1.5 metreden sertçe yere düştü 30 cm sekti en ufak bir çizik yok çekmeli kılıflarda seste az çıkıyor ama silikon çok kullanışlı ben 8 TL ye almıştım ama çoğu yerde 10 lira 8e bulursunuz telefoncularda

ilarip

Üye
bi kılıf wardı çok güzel bi kılıftı ondan al

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
ben çekme kılıf sevmediğim için silikon kılıf kullanıyorum hem çok sağlam hemde estetik ayrıca telefon ele tam oturuyor kaymıyor

herkese tavsiye ederim telefonum 1.5 metreden sertçe yere düştü 30 cm sekti en ufak bir çizik yok çekmeli kılıflarda seste az çıkıyor ama silikon çok kullanışlı ben 8 TL ye almıştım ama çoğu yerde 10 lira 8e bulursunuz telefoncularda

Şeffaf kılıflarda ekrana denk gelen kısım açıkta kalıyor.Bu bir dezavantaj.
Kaliteli çekme (zarf) kılıflarda hoparlöre denk gelen kısımda deri görünümlü gözenekli bir parça var.Bu özel üretim sayesinde iddaa edildiği gibi sesin az gelmesi durumu söz konusu değil.Ha ortalama telefona 400 TL verip sonra da 5-6 TL' ye kılıf alınırsa kimse kusura bakmasın ama böyle hoşnutsuzluklar olur.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Ekrandaki bant duruyor ise silikon al ama en saglami deri kılıf 7 ay oldu yeni gibi birde uzayan plastk bir cisim ile de birbrine bagladm telefón dusse de digeri elimde oldugu icin havada sekip yere degmiyor :)

seccan

Üye
Bende de var aynı silikon kılıftan 5liraya aldım çok kullanışlı ve estetik.:disko:

dark1907

Üye
bu silikonun siyah renki çok şık duruyor
görüntüsünde bir değişiklik yok değil mi kullanışlı mı bu silikon kılıflar beyler

baranselona

baranselona

Üye
herhangi bi sıkıntı yok telefonu iyi koruyor ve telefonda hiç çizik olmuyor ben kullanıyorum memnunum 3 aydır falan kullanıyorum .. yukardada dediğim gibi telefon 1.5 metreden falan düştü yere 30-40 cm de sekti bidaha düştü telefonda en ufak bi çizik yok