Samsung 55c9000 led tv yeni model

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

celence

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 55c9000 led tv yeni model
SAMSUNG 55C9000 MODELİ


Samsung c9000 serisi 2010 yılının son serisi olarak dikkat çekiyor.Kumandasında bulunan özel ekranı sayesinde büyük bir yeniilik eklenmiş durumda.Cihazın bütün giriş çıkışlarının aykata bulunduğunu hatırlatmak isterim ki bu cihaz tasarım olarak sanıyorum üretimi yapılan en ince tv...

ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük
KONTRAST: Mega Kontrast
RESİM GÖSTERİM HIZI: 200HZ

DVB T/T2/C TUNER
İnternet TV
3D

Kod:
http://www.akillifiyat.com/Product/lcd_tv/samsung/en-ucuz-ue-55c9000-fiyati/2-4-114166




Kullanışlı biçimde her şeyi kontrol eden tek şey. Her şeyi bir uzaktan kumandayla kontrol edin.

Samsung TV’ler çok yoğun çalışır, fakat bu yüzden siz de aynı şekilde çalışmak zorunda değilsiniz. Ultra etkili genel uzaktan kumanda bunun farkında. Oturma odanızdaki TV’yi, set üstü kutusu (STB) ve herhangi bir AV cihazını, başka ilave bir kumandaya gerek olmaksızın kontrol etmenizi sağlar. Bu, hepsi bir arada komut merkezi PC içeriğinizin kablosuz kontrolünü de size sunar, DNA Destek özelliği PC içeriğini küçük resim görüntüsüne göre listelemenizi bile sağlamaktadır. Ve ekranda görüntülenen QWERTY klavyesiyle, tarama ve sosyal ağ siteleri için metin girişi yapmak çocuk oyuncağıdır.



Işık kontrollü, enerji tasarruflu.

Samsung HDTV’leri gezegene ve gözlerinize iyi davranır. Benzersiz Eko Sensör odadaki ışığın yoğunluğunu ölçer ve ekrandaki görüntünün parlaklığını otomatik olarak otomatik olarak ayarlar. Parlak ışıklı bir ortamda, resim parlaklığı daha da aydınlık hale getirilir ve loş atmosferlerde parlaklık düşürülür. Böylelikle artık gerekli olmadığı halde parlak bir ekranla enerji israf etmiş olmazsınız. Ortamın farkında bir TV ile olası en iyi görüntünün keyfini çıkarın.


Samsung 3D ile gerçeklikte son nokta


Sinemada değilseniz 3D deneyimi yaşamanın sadece bir yolu var. O da Samsung 3D TV. İçeriği TV'nin düz sınırlarından kurtarıp patlamaya hazır görüntüler haline getirerek izleme deneyiminde kendinizi filmin içinde gibi hissedebileceğiniz son noktayı sunuyor. Sonuç nefes kesici, sinemaya meydan okuyan capcanlı ve ultra gerçek görüntü kalitesi oturma odanıza taşınıyor. Samsung yenilikçiliği en sevdiğiniz 2D filmleri 3D'ye dönüştürmeyi de mümkün hale getirdi. Samsung 3D TV tüm dikkati kendi üzerine çektiği için televizyonda, neyin açık olduğu fark etmeyecek.

All Share (LED)


Samsung HDTV yeteneğinizi dünyayla ya da en azından ailenizle paylaşmayı daha kolay hale getirir. Videolarınızı, müzik dosyalarınızı ve fotoğraflarınızı PC’nizden veya mobil cihazınızdan aktarabilirsiniz. Çaba sarf etmeden ve kablosuz olarak. Hatta, birden fazla PC ile bile bağlantı kurabilirsiniz. Artık televizyona çıkmak için gerekli ‘bağlantılara’ sahipsiniz!

Anynet+


Ev sinemanızdan keyif almanızı engelleyen tüm sıkıntılardan kurtulun. Anynet+, HDMI ile bağlanan tüm uyumlu Samsung ses ve video cihazlarını tek dokunuşla kontrol edebilmenizi sağlıyor. Artık, bir sehpa dolusu uzaktan kumanda yerine tek dokunuşla her şeyi yapabilirsiniz.

Ultra Net Panel


Işığın düzeyini optimize eden ve ultra net panelde şeffaflık oranını arttıran gelişmiş Black Expression with Low Haze teknolojisi ile yeni Samsung tam HD TV ışık yansımalarını azaltabilir ve kontrastı arttırabilir.

HD 1080P


Herkes en net görüntüye sahip olduğunu söyleyebilir. Ancak yalnızca HP 1080p sıradan HDTV'lerin çözünürlüğünün iki katı çözünürlük ve ayrıntı sağlar. Göz kamaştırıcı, olağanüstü renkler ve canlı detaylar sunar. Ayrıca standart tanımlı içerikteki hataları da düzeltir. Bu kesinlikle babanızın kullandığı HD’lerden değil.

DVD’leri yüksek çözünürlükte seyretmenin en akıllıca yolu.


Standart DVD filmlerinizin Blu-ray diskleri gibi görünmesini istiyorsunuz? Sorun yok. BD Wise’ı yarattık, Samsung DVD ve Blu Ray disk oynatıcılarda bulunan bu özellik, bir HDMI kablosu ile kullanıldığında diskleriniz için en iyi çözünürlüğü otomatik olarak algılar ve Samsung HDTV’nizi mükemmel ayara göre ayarlar. Bu yolla harika görünen filmlerin keyfini çıkarmak için daha fazla zaman harcayabilir ve ayarları kurcalamakla zaman kaybetmezsiniz.


800 Clear Motion Rate

Aksiyon sahneleri Samsung HD TV'lerde pürüzsüz, parlak ve net görünür. Çünkü pürüzsüz hareketin yalnızca Hz'ye değil, panele, yonga kümesi ve arka ışık teknolojisine de bağlı olduğunu biliyoruz. Standart TV'lere kıyasla, diğer televizyonların saniyede 800 kare hareket etkisine göre 16 kat daha iyi hareket performansı



TV’de İnternet ile sonsuz eğlence.


Samsung’un seçkin TV’de İnternet teknolojisiyle hayal edebileceğinizden de fazla dünya aralanıyor. Hem de hepsini büyük ve parlak ekrana getirerek. Internet’e zahmetsiz bağlanarak Web'de yer alan tüm görkemli içeriğin tadını çıkarmanıza imkan tanıyor. Samsung Uygulamaları kitaplığından içerik düzenlemek, eklemek ve silmek kolay ve zevkli. Birçok model Internet üzerinden görüntülü görüşme yapmanıza bile olanak tanıyor, böylece yalnızca videolarınıza bağlanmakla kalmıyor, tanıdıklarınıza da bağlanıyorsunuz. Sınırsız seçeneklerle tanışın.

Bağlayın ve Filmleri Paylaşın


Artık tüm o mükemmel fotoğrafları ve video görüntüleri kameranızda saklamak için bir bahaneniz kalmadı. Samsung HDTV ile tek ihtiyacınız bir USB bağlantı kablosu. Kabloyu takın, hemen izlemeye başlayın. Aynı işlemleri müzik koleksiyonunuz için de yapabilirsiniz. Yani, artık her an sizin için gösteri zamanı!

Wide Color Enhancer plus


TV ekranının başarısı gerçekliği renk ve ışıkla yeniden oluşturmaktan geçer. Biz bu başarıyı Wide Color Enhancer Pro özelliğimiz sayesinde yakaladık. Bu özellik ile her bir piksel incelendikten sonra 3 boyutlu sınırlarına kadar uzatılıyor. Bunun sonucunda bir TV’de gördüğünüz en derin, gerçek yaşamdakine en yakın renkler size sunuluyor.

4 HDMI


Televizyonunuzu diğer ses ve video kaynaklarına bağlamak için tek kablo yeter. HDMI girişi dijital kameralarınız ve multimedya bilgisayarlarınızdaki resimler ve videolar gibi her tür içeriği sıkıştırmasız aktarabilmenize olanak sağlar. Tüm bunları geniş bir HD ekranda izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Mega Contrast Oranı


Her şeyin ayrıntılarda saklı olduğunu her kim söylediyse, Mega Contrast’ın değerini bilirdi. Her kare için LED arka ışığını sezgisel olarak ayarlar. Beyazlar daha bozulmamış haldedir. Siyahların gölgeleri saftır. Ve her rengin derinliği mükemmel şekilde kendini gösterir. Teknoloji ve sanatın muhteşem birlikteliği.

3D HyperReal Engine ile gerçeğin de ötesinde


Gördüklerinize inanamayacaksınız. Samsung'un 3D HyperReal engine teknolojisiyle alacağınız görüntü kalitesi işte bu derece nefes kesecek kadar şaşırtıcı. Super 3C Realization özelliği ile görüntüler benzersiz ve baş döndürücü. Bu şekilde, filmi sadece seyrediyor değil, aynı zamanda yaşıyor olacaksınız. Her dakika daha gerçekçi, daha derin, daha zengin. Tüm bunları koltuğunuzdan kalkmadan yaşadığınıza inanmak zor olacak.

Personal Video Recorder Ready


Samsung’un kapsamlı Personal Video Recorder Ready özelliği sayesinde sevdiğiniz programları kaçırmayacaksınız. USB belleğinizi ve HDD’yi takmanız ve menüden kanalı, saatini ve tarihini seçmeniz yeterli. Personal Video Recorder Ready gerisini sizin için halledecek. Böylece sevdiğiniz programları istediğiniz zaman seyredebileceksiniz.




SRS Theater Sound

Harika bir görüntü yetmez. İzlediğiniz şeyi tam bir deneyime dönüştürmek için SRS sinema sesine ihtiyacınız olacaktır. Gerçekçi sesi sizi zengin, çarpıcı surround ses ile sarmalar. Ve, özenle saklanmış hoparlörleriyle, tüm ilgi ekrandaki görüntüde kalır.




Planet First

Samsung, yenilikçi teknoloji, tasarım ve süreçlerle tüketicilere daha çevreci bir kullanım olanağı sunuyor. Atmosfere daha az karbondioksit salınmasına katkınız olduğunu bilerek rahat edeceksiniz.






Özellikler ve teknik özellikler, önceden haber verilmeden değiştirilebilir.
 

DUNGA11

Üye
UE-55C9000 SAMSUNG LED (138cm)Ekran Genişliği 1920x1080 Çözünürlük Mega Kontrast 200HZ DVB T/T2/C TUNER İnternet TV 3D 4 hdmı girişi usb(dvix,mkv,avi,jpec,mp3) 2010 model led tv..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt