Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung 5270 chat desteklenmeyen dosya türü
Sponsorlu Bağlantılar
MasteLaa
Üye
Uzantısı cihazınıza uygun değil.
CILGINTURK
Üye
Konu Sahibi
hayır uygun jar uzantılı dosya maxı cepten ınmıyor sadece
alırken satıcı o var bu var şu var dedı faturayı ımzaladım parayı verdım ondan sonra ufacık bı kutu ıle telefonu verdı o anda anlaamıstım bu telefonun cok dandık cıkacagını ama is ısten gecmıstı
alırken satıcı o var bu var şu var dedı faturayı ımzaladım parayı verdım ondan sonra ufacık bı kutu ıle telefonu verdı o anda anlaamıstım bu telefonun cok dandık cıkacagını ama is ısten gecmıstı
Merhaba aynı telefon bendede var samsung bayisine gittim ve oyun ve program yüklenmiyor indirilen jar geçersiz hatası veriyordu hatayı söyledim ve görevli abi telefonun eski sürüm olduğunu söyledi yeni sürüm atılınca düzelir dedi bende yeni sürümünü attırdım telefonum kendiliğinden kapanıyodu artık kapanmıyo ve herşeyi yükleyebiliyorum bunu sizinle paylaşıyım dedim yükleme 20 dakika sürer diyolar ama en fazla 10 dakikada atılıyor sizde yaptırın