samsung 5233w için angry birds rio

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercan42_

Üye
    Konu Sahibi
samsung 5233w için angry birds rio
[SUB]arkadaşlar samsung 5233w için angry birds rio arıyorum yardımcı olursanız sevinirim:yuru[/SUB]

deterministtttt

deterministtttt

Üye
Android işletim sistemi lazım angry birds için ama samsung 5233W ne yazıkki java destekli... Bulamazsında yinede bulursan banada söyle ok

youssouf

Üye
Angary birdsin java versiyonu da var ama oynamaya deymez

mehmetxx99

Üye
arkadaslar samsung s5233w de bada adinda samsungun kendi yapimi olan bir yazilim var o yazilimin oyunlarini yükleyebilmeniz icinde samsungun kendi internet sayfasindan ''samsung kies 2.0'' indirmelisiniz bada os cikisi bence android den dahada güzel !

Osman_E

Üye
arkadaslar samsung s5233w de bada adinda samsungun kendi yapimi olan bir yazilim var o yazilimin oyunlarini yükleyebilmeniz icinde samsungun kendi internet sayfasindan ''samsung kies 2.0'' indirmelisiniz bada os cikisi bence android den dahada güzel !

S5233w için samsung kies mi kullanılıyor ? ve S5233w için bada işletim sistemimi var ?

coffeguy

coffeguy

Üye
mobile 9 da vardı sanırım

hisisman

Üye
Ben montede oynuyorum :)

Hogwarts.gry

Hogwarts.gry

Üye
haklısın kardeşim java için angry birds var ama çok saçma gerçekten oynamaya değmez

slam_xl

Üye
Arkadaşlar samsung starda çalışan angrybird'ün rio olanını buldum ama oyun rusça ve dokunmatik değil birde 240x320 isteyen varsa upload edeyim..

Arkadaşlar bende s5233w için türkçe menajerlik oyunu ve türkçe savaş strateji oyunu arıyorum konularda bulamadım..
yardımcı olacak birisi var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt