Samsung 40b6000 led tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tzt

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 40b6000 led tv
SAMSUNGTAN 40B6000 LED TV..

EKRAN GENİŞLİĞİ: 40"(102cm) Ekran Genişliği
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük - HD-
KONTRAST: Mega Kontrast
PARLAKLIK: -

100 Hz Panel
Ultra Clear Panel
HD

Günlerdir bu cihazı bekliyorum nihayet siparişini verdim ve bekliyorum.Piyasanın çok altında bir fiyata satın aldım.Evime gelip kurulum yapıldıktan sonra tekrar düşüncelerimi paylaşıcam:oke:

xper

Üye
Bu cihazın özellikleri kadar dış görünüşü de çok güzel kırmızı çerçevesi ile çok şık görünüyor.

noumasel

Üye
multimedya ya önem vermeyenler için fazla fazla yeterli bir cihaz.sonuçta divx özelliğini servisler açabiliyor

tzt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cihaz geldi kurulumu yapıldı.Muhteşem bir cihaz..Divix özelliğini de teknik destek alarak yaptırabilirim.Arkadaşın dedeği gibi sedece özellikleri değil dış görünüşü de harika..

obgz

Üye
samsung led tv lerinin görüntü kalitesi gercekten cok hoşuma gidiyor renkler cok canlı görünüyor am 40B6000 mi yoksa 40b7090 mı:hmmm?

karakanat29

Üye
Samsun led tv denince siyahların daha belirgin olduğu doğal renklerin daha canlı sergilendiği ve incelik ve zerafet 40b6000 de...

Hanguk.Mina

Üye
LED teknolojisinin dikkat çekici uygun fiyatlı bir cihaz almaya karar verenler mutlaka bu televizyonu mutlaka gözden geçirmelidir diyorum.

Tnyavuz

Üye
bence samsung led almayı düşünenler için 40b6000 yeterli diye düşünüyorum.usb den film izlemek ve internet tv özelliklerini çok önemli bir ayrıntı olarak görmüyorum.

RASTAFARİ

Üye
bencede yeterli sadece media öellikleri yok ki bunlardan internet tv ve dlna özelliği teknoloji olarak yaygın değil, usbden divx izlemek isteyenlerde extra bir dvd player alabilirler. piyasada çok ucuza var

xper

Üye
led tv olarak tasarımı çok süper ya teshirde gördüm .

noumasel

Üye
arkadaşlar cihaz geldi kurulumu yapıldı.muhteşem bir cihaz..divix özelliğini de teknik destek alarak yaptırabilirim.arkadaşın dedeği gibi sedece özellikleri değil dış görünüşü de harika..

kaça aldın kardeşim?

gazi27

Üye
led tvlerde 6 serisi ve 7 serileri incelenmeyi hak etmekte

andomarda

Üye
b7090 modelleride çok iyi usb ben kullanırım film oynatması daha iyi f-duvara asıcaksın bağlıcaksın harddiski oynat filmleri.

mdkaya

Üye
harika sık bir tasarım var bu cihazda

RASTAFARİ

Üye
en uygun fiyat nerde var arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz?

gazi27

Üye
Led tvler baya yaygınlaştı bence.lg mi yoksa samsung mu kararsızlık baya zor...

przeynep

Üye
LED aydınlatma teknolojisine sahip olan Samsung UE-40B6000 aynı zamanda 3 cm’lik kalınlığıyla görenleri hayrete düşürüyor. Yüzde 40 oranında daha az enerji tüketmeyi başaran Samsung UE-40B6000, I920x 1080 piksel görüntü oluşturabiliyor. 100 Hz teknolojisi destekleniyor ve dört adet HDMI sunuluyor.
Ekran Boyutu: 40 inch (102 cm)
Aspect Ratio: 16:9 Widescreen
Parlaklık
Kontrast: Mega Contrast
Renk: Rose Black
Sistem: Samsung LED Engine
ÇÖZÜNÜRLÜK
Aktif Çözünürlük: 1920×1080p
PC Sinyal Algılama: 1920×1080
Video Sinyal Uyumluluğu: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
High Definition: HD

obgz

Üye
arkadaşlar bu 6000 serisi ile 7000 serisi arasındaki farkı hala çözmüş değilim yardımcı olursanız sevinirim.

Ogars

Üye
7de olup 6 da olmayanlar
internet tv
dlna
usb den film desteği

Eisoptrofobik

Eisoptrofobik

Üye
Mesajım bulunsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt