Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung 37B554
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknolojixss
Üye
Konu Sahibi
samsung 37B554
EKRAN GENİŞLİĞİ: 37''(94cm)Ekran Genişliği
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük - HD-
KONTRAST: High Kontrast
PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık
HD
USB Giriş
DVB Tuner
SAMSUNGun bu modelinde enerji sarfiyatı çalışırken 105w almak isteyenlere kesinlikle tavsiye edilir.
WANTED1516
Üye
ÖZELLİKLERİ DOĞRU OLARAK VERİLMİŞ BİR ÜRÜN.5 SERİSİ KRİSTAL SERİ.USB Sİ MEVCUT OLDUĞU İÇİN KULLANIMI TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİR CİHAZ KESİNLİKLE EN UYGUN FİYAT TA İSTANBUL BİLİŞİMDE....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hanguk.Mina
Üye
evet linkden baktım hakikatten uygun fiyatlıymış paylaşım için çok teşekkür ederim...
WANTED1516
Üye
slm arkadaşlar bu ürün orta bi tv seviyesinde amam özellikleri gayet net ve kullanışlı.usbsinden resim ve müzik durumlarını kullanabiliyorsunuz....uygun fiyatta inceleyin olan link yolluyorum....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
noumasel
Üye
samsung un en kullanışlı serisi.uygun fiyat çok özellik.başka hangi seride var?
RASTAFARİ
Üye
crystal seri olması renk kalitesini çok yükseltiyor. samsung crystal tvler kendini hemen farkettiriyor, 50000 yüksek kontrasta sahip bir cihaz ve fiyatı çok makul.
andomarda
Üye
Bugün siteleri gezerken araştırdım ama lg modellerinin bazılarında usb 2.0 da film oynatma özelliği açılabiliyormuş.bu üründede bu mümkünmü.bu kadar para vericez ama bu özelliğinide kullanabilsek iyi olur.Yardım lütfen.
WANTED1516
Üye
Arkadaşlar keristal serii adı altında geçtiğine dikkat etminizi tavsiye ederim özellikle görüntüsü çok harika istanbul style showrumlarında gördüm bakmanızı tavsiye ederim....
andomarda
Üye
bu üründede özellikleri uygun fakat daha iyi cihazlar mevcut.100 hz almak daha iyi bence hem fiyatlarda şu anda piyasada çok iyi.
przeynep
Üye
94 ekran uygun fiyata tercih edebileceğiniz bir ürün hd high kontrasta sahip 94 ekran düşünüyorsanız bu ürünü kaçırmayın...
obgz
Üye
Samsung 37b554 modeli crystal tv özellği ile çok şık bir dizayna sahip çerçec-vesinin sağ üst kısmında bulunan tuşları tamamen dokunmatik.usb girişinden resim ve müzik görüntüleyebiliyor.