samsung 37B554

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknolojixss

Üye
    Konu Sahibi
samsung 37B554
EKRAN GENİŞLİĞİ: 37''(94cm)Ekran Genişliği
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük - HD-
KONTRAST: High Kontrast
PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık
HD
USB Giriş
DVB Tuner
SAMSUNGun bu modelinde enerji sarfiyatı çalışırken 105w almak isteyenlere kesinlikle tavsiye edilir.

WANTED1516

Üye
ÖZELLİKLERİ DOĞRU OLARAK VERİLMİŞ BİR ÜRÜN.5 SERİSİ KRİSTAL SERİ.USB Sİ MEVCUT OLDUĞU İÇİN KULLANIMI TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİR CİHAZ KESİNLİKLE EN UYGUN FİYAT TA İSTANBUL BİLİŞİMDE....

Hanguk.Mina

Üye
evet linkden baktım hakikatten uygun fiyatlıymış paylaşım için çok teşekkür ederim...

WANTED1516

Üye
slm arkadaşlar bu ürün orta bi tv seviyesinde amam özellikleri gayet net ve kullanışlı.usbsinden resim ve müzik durumlarını kullanabiliyorsunuz....uygun fiyatta inceleyin olan link yolluyorum....

noumasel

Üye
samsung un en kullanışlı serisi.uygun fiyat çok özellik.başka hangi seride var?

RASTAFARİ

Üye
crystal seri olması renk kalitesini çok yükseltiyor. samsung crystal tvler kendini hemen farkettiriyor, 50000 yüksek kontrasta sahip bir cihaz ve fiyatı çok makul.

andomarda

Üye
Bugün siteleri gezerken araştırdım ama lg modellerinin bazılarında usb 2.0 da film oynatma özelliği açılabiliyormuş.bu üründede bu mümkünmü.bu kadar para vericez ama bu özelliğinide kullanabilsek iyi olur.Yardım lütfen.

WANTED1516

Üye
Arkadaşlar keristal serii adı altında geçtiğine dikkat etminizi tavsiye ederim özellikle görüntüsü çok harika istanbul style showrumlarında gördüm bakmanızı tavsiye ederim....

andomarda

Üye
bu üründede özellikleri uygun fakat daha iyi cihazlar mevcut.100 hz almak daha iyi bence hem fiyatlarda şu anda piyasada çok iyi.

przeynep

Üye
94 ekran uygun fiyata tercih edebileceğiniz bir ürün hd high kontrasta sahip 94 ekran düşünüyorsanız bu ürünü kaçırmayın...

xper

Üye
Bence de 100 hz olsun daha iyi.sonucta birkere tv alıyoruz.almışken daha iyisini ve kullanışlı olanı almak daha mantıklı

mdkaya

Üye
bence 37b554 den se sony s5650 daha ıyı bir tercih

gazi27

Üye
50 hz veya 100 hz hatta 200 hz tvye ne gibi bi özellik katmakta veya ne gibi artısı mevcut...

andomarda

Üye
güzel ürün fiyat avantajıda öalum alınacak en iyi ürünlerden birtanesi.Güzel paylaşım için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt