Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsun S II Aldım bir kaç sorum olacaktı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa1449
Üye
Konu Sahibi
Samsun S II Aldım bir kaç sorum olacaktı
Telefon Kaç saate sarj olur ?
Bataryası Kaç amper ?
Sarj alevi kaç amper?
Bu sorularıma birisi cevap verirse cok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler
FeC!
Üye
Batarya 1650 mAh, Şarj alevini bilmiyorum 6-7 saaat falandır tahminen ama bilemicem tam. saat tutmadım hiç
arkadaslar orjinal s2 nin sarz aletinin cikis voltaji ve amperi kac acaba? ben ikinci el aldim sarz aletinin cikis amperi 0.7A bataryasi 1650mah bana sarz aleti amperi dusuk gibi geldi acaba bana verdikleri sarz aleti cakma mi?
arkadaslar orjinal s2 nin sarz aletinin cikis voltaji ve amperi kac acaba? ben ikinci el aldim sarz aletinin cikis amperi 0.7A bataryasi 1650mah bana sarz aleti amperi dusuk gibi geldi acaba bana verdikleri sarz aleti cakma mi?
Orjinal Şarj Aleti Çıkış Değerleri
Çıkış voltajı: 5.0
Çıkış Amperi: 0.7 amper yani 700 mili amper.
Aldığın sarj aletinin değerleri doğru dostum. Orjinalinde de 0.7 A yazıyor. Amperin yüksek olması sarj süresini kısaltır. Bu nedele sarj aletinle pilin amper değerlerinin tutmaması gayet normal. Ancak bataryaya en uygun sarj aleti amper değeri elbette fabrikasyon üretim olan orjinal aletlerdir. Çünkü yüksek amperle çok hızlı sarj olması bataryanın ömrünü kısaltabilir, ısınmalara yol açabilir.
Orjinal Şarj Aleti Çıkış Değerleri
Çıkış voltajı: 5.0
Çıkış Amperi: 0.7 amper yani 700 mili amper.
Aldığın sarj aletinin değerleri doğru dostum. Orjinalinde de 0.7 A yazıyor. Amperin yüksek olması sarj süresini kısaltır. Bu nedele sarj aletinle pilin amper değerlerinin tutmaması gayet normal. Ancak bataryaya en uygun sarj aleti amper değeri elbette fabrikasyon üretim olan orjinal aletlerdir. Çünkü yüksek amperle çok hızlı sarj olması bataryanın ömrünü kısaltabilir, ısınmalara yol açabilir.