Samsun Gol Attı Dayak Yedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Samsun Gol Attı Dayak Yedi
Samsunspor - Fenerbahçe maçını izlemek için kafeteryada toplanan gençlerden biri Samsunspor'un golüne sevinince rakip takım taraftarından dayak yedi.

Gümüşhane Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi, Samsunspor'un golünün ardından 'oley' diye bağırıp ayağa kalktı ve alkışlamaya başladı. Bu harekete sinirlenen Fenerbahçe taraftarı yanına gittiği gence kafa attı, yumruk ve tekmeyle vurmaya başladı.Fenerbahçeli taraftar işletme sahibi ve çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Kavga sonucunda burnu kanayan üniversiteli genç, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Güvenlik kamerası görüntüleri ve kafeteryadakilerin ifadeleri sonucunda Fenerbahçeli taraftar gözaltına alındı.

Kaynak :

India

India

Üye
Bu lafım kafayı atan adam için üzerinize alınmayın ; bu resmen hayvanlık madem mağlubiyeti kabullenemiyorsun o zaman maç izleme git evinde yanlız izle kendini kontrol etmesini bil burda o gole sevinen taraftarın da suçu var kardeşim sen manyakmısın o kadar fenerli arasına girip samsunun attığı gole seviniyorsun ama sevinçten sonra sadece bir kişinin kavga çıkarması da garip hani herkes saldırsa tamam diyeceğim de , o adamın akli dengesi bozuk yada çok aşırı derecede fanatik bir fenerbahçeli.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
suç samsun golünü alkışlayanda fenerlilerin olduğu yerde maç izlemek isteyen ancak belasını arar,ondan başka alkışlayan gördün mü sen?:D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Başlık Spor Bölümü Kuralları gereği Düzenlendi

India

India

Üye
suç samsun golünü alkışlayanda fenerlilerin olduğu yerde maç izlemek isteyen ancak belasını arar,ondan başka alkışlayan gördün mü sen?:D

en büyük suçlu samsunlu zaten adam hareketleriyle gel beni döv demiş resmen ben sadece fenerli biraz daha sakin olabilirdi diye düşündüm

HaqperesT

HaqperesT

Üye
dovmek fazla... adami kolundan tutup disari atmak iki taraf icin daha guzel olurdu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sözde medeni insanlarız ...:pro:
Buyrun ...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...