Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsun Galaxy Ace S5830 Almayı Düşünüyorum Sizce Almalımıyım ?? Lütfen Cevap Verin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rey mysteriooo
Üye
Konu Sahibi
Samsun Galaxy Ace S5830 Almayı Düşünüyorum Sizce Almalımıyım ?? Lütfen Cevap Verin
blacktalon
Üye
sıkıntı yaşamak istemiyorsan alma ben aldım 1 yıl olacak ama tatmin etmiyor bende elden çıkarmaya çalışıyorum
wolf1348
Üye
oyun oynamayı düşünüyorsan alma. onun dışında pek bir sorunum yok
KayraBey
Üye
Alma derim..
Never_Back_Down
Üye
bir ara bende almayı düşünüyodum sonra parayı biraz daha biriktirince xperia pro aldım sende galaxy wonder alabilirsin pek sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum Aslında elindeki para miktarını yazarsan yarımcı olabiliriz
Pc_CaNaVaRi
Üye
xperia pro veya xperia mini pro derim
Never_Back_Down
Üye
xperia mini pronun ekran küçük gelebilir ama xperia ray,neo,neo v ve pro olabilir
He valla kurban.Ram yok hafıza yok ekran yok hiçbirşey yok.Cepte duruyor öyle işte Aslında ben bunu eşime almıştım.O anlamaz böyle donanım vs. işlerinden.Biraz kullandı alışamadı bana verdi.Benimde elimde patladı Olay bu yani.
Never_Back_Down
Üye
bende arkadaşıma ace önermiştim söyliyimde başka telefon alsın
hafıza sorununu link2 sd ile çözdüm o konudasıkıntı yok T10da kullanıyorum gayet basarılı 2 gbhafıza kartının500 mb'lık kısmı uygulamalar ıcınkı bı sıkıntıdan cıkmadı
djmedcezir
Üye
al bnce. ama ace i mi alacan duzunu mu
Never_Back_Down
Üye
Ace plus çıktı ama galaxy w kadar fiyatı var
ace plus:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy W:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
paganini58
Üye
Ace Plus ya da Galaxy w görüntülü görüşme desteğide var galaxy w nin ayrıtetten 1.4 ghz işlemcili seri kibar bir telefon. Çok beğenmedim ama galaxy ace ya da ace i den dahi iyidir galaxy w iyi forumlar...
oqlahoma
Üye
amannnnn sakınnn yanından bile geçme neo v veya galaxy w al