Samsun D880 ses yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

roche

Üye
    Konu Sahibi
Samsun D880 ses yükseltme
*#0206*8378# yapıyoruz ekran boş iken. gelen menüden
2.H/W test seçiyoruz gelen menüden
2.Audio Settings seçiyoruz.
ama bundan sonrasını yapamıyorum çok seçenek var ve neresini ne kadar değiştireceğimi bilmiyorum
bilen bi arkadaş anlatırsa sevinirim özellikle 2. hattın kulaklık sesini yükseltmem ve mp3 sesini yüseltmem gerek

--------------- Ekleme ---------------

gizli menüyü üşenmeden txt olarak upload ettim
burdan indirebilirsiniz

hafrix

hafrix

Üye
vallah arkadaşlar ben bundan sonrasını biliyorum ama nasıl yayınlayacam onu bilmiyorum aynı zamanda ses yükseltilmesinide tafsiye etmiyorum ben yükseltim ama yine eski ses ayarına getirdim güzel olmadı yani anlayacağınız iyi deyil .

hafrix

hafrix

Üye
arkadaşlardan biri gizli menüyü vermiş ama orjinal olanımı yada ses yükseltme ayarlarımı anlamadım ne işe yaradığını açıklamalı yazarsanız sevinirim teşekür ediyorum yinede kolay gelsin.

Rahmi

Rahmi

Üye
arkadaşlardan biri gizli menüyü vermiş ama orjinal olanımı yada ses yükseltme ayarlarımı anlamadım ne işe yaradığını açıklamalı yazarsanız sevinirim teşekür ediyorum yinede kolay gelsin.

Arkadaşın verdiği kodlar orjinal olanları

cecen0658

cecen0658

Üye
sağol

acacia

acacia

Üye
Şu telefondan ben de istiyorum nasıl arkadaşlar beğeniyorlar mı telefonları nı?

karahanliist

Üye
Üşenmeden uğraşmışsın didinmişsin upload etmişsin eyvallah ben yaptım ama bende bi işe yaramadı....
Telefon sesi aynı değişmesi yanii hatta ben mp3 sesini yüksetmiştim...O biraz azaldı

Yinede Teşekkür eline sağlık

*#0206*8378# yapıyoruz ekran boş iken. gelen menüden
2.H/W test seçiyoruz gelen menüden
2.Audio Settings seçiyoruz.
ama bundan sonrasını yapamıyorum çok seçenek var ve neresini ne kadar değiştireceğimi bilmiyorum
bilen bi arkadaş anlatırsa sevinirim özellikle 2. hattın kulaklık sesini yükseltmem ve mp3 sesini yüseltmem gerek

gizli menüyü üşenmeden txt olarak upload ettim
burdan indirebilirsiniz

efe_erden

Üye
eline sağlık

efecel94

Üye
d880 alacak arkadasa tavsıye ederım 4 aydır kullanıyorum ve hıc bır sorunda yok ayrıca oyun yuklemek te cok basıt
:coold:

alamut65

Üye
beyler H/Wye girin,auodi settings'e girin...orada 19.sırada mp3codec spk vr oradan seviyeye göre ayarlayın kaydedin ses yükseliyo çk yüksek hemde
:)

gokhan25

Üye
arkadaşlar duos d 880 in mp3 sesi ve zil sesini nasıl artırabilirim onlar için açıklamalı yardımcı olurmusunuz

karahanliist

Üye
Arkadaşlar bende burdaki yazılanları bir kaç kez deneme rağmen bende ses de herhangi bir değişiklik yapmadı..
Emeği geçenlere teşekkürrrr

hakan10000

Üye
Samsung d880 ses problemi çözülmüştür samsung d880 mp3,zil, kulaklık ve hoparlör sesi normal bir telefonun çıkması gerektiği kadar artırılmışdır ikinci hattın boğuk sesi kısmen giderilmiş ve sesi artmışdır. ilgilenenler detaylı videolu anlatım yapılmıştır.videoda gösterilen değerler haricinde
değer girmeyin.sitede yayınlanan videodaki değerleri uygulayıp uygulamama tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.

fatih544

fatih544

Üye
arkadşlar öle yapmayın o telefonun hoparlöre verilen watt değerleri ile oynuyo batarya dayanmaz şunu yapın *#0206*8378# kodu girip hw teste girip oradan oudo settigse girioz mp3 eak vmp3 spk in kulak kazancını 2 3 yukseltin yeter

fatih544

fatih544

Üye
d880 in sadece mp3 sesini yükseltmenizi tvsiye ederim oda söle mp3 eak ve mp3 spk e girip (gizli menüden) level 14 ü 245 yapıoz tmm.:pro:

oradaki videoyu dikkate almayın şiddtle öneririrm
:@

sakın dikkte almayın

bedirhan591

bedirhan591

Üye
sağ ol arkadaş çok işime yaradı eline sağlık

Üst Alt