Şampıyon Galatasaray 3 : 2 Fenerbahçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
hakem in ne denli maçtan uzak olduğuna temas ediyorum sercan ve gökhan ...

caner in yaptığı net penaltı ...pozisyon cüneyt çakır in gözünün önünde pozisyonu o devam ettiriyor , ama yan hakem penaltı diyor penaltı veriyor ...

buyrun buradan yakın . . .

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ssercan

Üye
Ali bu dediğin çok komik. Yan hakemler ne demeye koymuşlar oraya ? Hakemin göremediği pozisyonlarda yardımcı olmak için değil mi? Yan hakemin kararıyla verdı deyip Cüneyt çakır'ı suçlamak başlı başına bi komedi. Asıl cüneyt çakır yan hakemin uyarısını dikkate almayıp vermeseydi penaltıyı o zaman işte suçlanırdı. Yan hakem uyardı öyle verdi penaltıyı demek nasıl birşey kardeşim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu arkadaş pozisyon gözünün önünde neyin görmemesi ... şaka mi yapıyorsun sercan ...

bu hakem bugün gördügünü çalamadı bu kadar basit ...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Bahattin duran olmasaydı cüneyt çakırın fifa kokartı iptal edilebilir di özellikle Galatasaray Alehine cok bariz hataları var engın de sağ olsun yangına körükle gitti sonuçta kazandık umarım 16. haftada böyle bir hakem rezaleti olmaz :)

ssercan

Üye
Ali Allah aşkına hadi gördü çalmadı diyelim. Özürlü mü bu saniyeler sonra çalıyor ?

Neyse onu geçtim 2 tane hata yaptı 1'i Gs için gol oldu 1'i Fb içinn gol oldu. Gerisinde gayet de güzel yönetti. Yani hakemi bahane edemezsiniz hiçbir şekilde.

jackalmami

jackalmami

Üye
beyler susun susun!!!....

işte geliyor!!!
işte o geliyor!!!
Alemin kralı!!!
Cimbombomum geliyor!!!
:hoba:

cimbombomum benim!
Biricik sevgilim!
Söyle senden başka!
Kimim var benim!

Seninle ağlarım!
Seninle gülerim!
Söyle senden başka!
Neyim var benim!!!!!
:disko:

:kop: :ehe: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer ve CilginTurk1-
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
neyse tartismanin alemi yok olmus bitmis sampiyon olduk

CilginTurk1-

Üye
hakemi makemi bırakında artık şuna " şike yapamıyoruz " diyinde bir kez olsun centilmen olun :aha:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
caner in son dakika da bu kadar saçma sapan penaltı yapması çok enteresan . maçı satsa anca bu kadar olur ...

son dakika pozisyon dahi yokken rakibine bu kadar gereksizce hareket yapmasının manası nedir? acaba vicdanı rahat mi?

Haluk.

Haluk.

Üye
heyt beea

- - - Eklendi - - -

ama hakem'e sovmek istiyorum.Neden herkez engin Baytar'a yükleniyor.bence asıl suçlu cüneyt çakır.Gerçekten çok sınırlıym. ADAMIN DİBİSİN ENGIN BAYTAR <3

jackalmami

jackalmami

Üye
sadri şener: golleri eski futbolcularım attı, kupa benim hakkım.
:d::d::d:

CilginTurk1-

Üye
Arena'da kınayı, Kadıköy'de düğünü, Erzurum'da da balayını yaptık :d:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Galatasaray :oke:

'Sefer

'Sefer

Üye
Bir sezonda fenerbahçeden 2 kupa alana GALATASARAY denir

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Maç oynanmış Galatasaray Kazanmış Kupayı Almış Söyleniceklerler Söylenmiş Keyifli Forumlar Arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...