Samimi olduğum kıza nasıl çıkma teklif edebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
Böyle kızlar demek ki her vakitin boş geçmesini istemiyor, her zaman kim olursa olsun beni eğlendirsin güldürsün istiyor.Zamanın hep böyle geçmesini istiyor.
Seni kirmak istemiyor,sakın ustune gitmeBayan gercekten komik oldugu icin gulmez,bi hehe,vardir bide alayci ha ha vardir. Ha ha aptal a bak der gibi yani. Gercekten hosuna gidip guldugunde cok farkli guler. Karistirmayin bunlari. Benim de sevgilim var(Damla'm<3),çok ta seviyoruz birbirimizi ama guluşumuzden bile anlariz. Dedigim gibi az birsey bayan ruhundan anlayin gerisi zaten cozulecektir. İs yerin de ve hoslaniyorsun,o zaman sabah kahvaltida simit vs al ama onunda hosuna gidecek bir sekilde yap,kahvaltigin yaninda bir hoş not yada cicek hediye et bak aniden gulusu degisiyor

• Beğen
Tepkiler: profesyonelpollyanna
Türe

Türe

Üye
Bir kızın içinden gelerek mi güldüğünü yoksa sırf senin yüzün düşmesin diye mi güldüğünü anlamak o kadar kolay ki. Sadece biraz dikkat.

maxirabit

maxirabit

Üye
Bir kızın içinden gelerek mi güldüğünü yoksa sırf senin yüzün düşmesin diye mi güldüğünü anlamak o kadar kolay ki. Sadece biraz dikkat.
O kisiyi taniyorsan,icini disini da biliyorsan bunlari anlarsin yoksa genelleme yaptigin an o tez kesin curur:D tanimiyorsan hic anlayamazsin bile,tepkileri cok farklidir bayanlarin:D

Türe

Türe

Üye
O kisiyi taniyorsan,icini disini da biliyorsan bunlari anlarsin yoksa genelleme yaptigin an o tez kesin curur:D tanimiyorsan hic anlayamazsin bile,tepkileri cok farklidir bayanlarin:D

Tez değil. Bildiğim , yaşadığım bişeyi söylüyorum zaten. :) Tabiki tanıyacaksın yoksa bu dediğim çok zor.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
Tez değil. Bildiğim , yaşadığım bişeyi söylüyorum zaten. :) Tabiki tanıyacaksın yoksa bu dediğim çok zor.
Erkegiz sonucta öyle aman aman bir bayan ruhundan anlamayiz ama lazim yani hoş davranmak iyi olmak,sonuçta bir laf vardir,ektigini biçersin,bu da bunun icinde gecerli sen ona hoş olursan tabi ki onunda adimi hos olur,yeri geldiginde tartismalirinizda olucak zaten bu iliskinin tadi tuzudur:D

Türe

Türe

Üye
Erkegiz sonucta öyle aman aman bir bayan ruhundan anlamayiz ama lazim yani hoş davranmak iyi olmak,sonuçta bir laf vardir,ektigini biçersin,bu da bunun icinde gecerli sen ona hoş olursan tabi ki onunda adimi hos olur,yeri geldiginde tartismalirinizda olucak zaten bu iliskinin tadi tuzudur:D
Elbette. Ama dozajı da önemli. Bir yerden sonra insan hakikaten çekemiyor bazı şeyleri. :good:

maxirabit

maxirabit

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe
panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Önceki mesajda dediğim gibi kız bana bir yerlere gitmek istediğini söyledi yani benden teklif bekledi ama ben etmedim.O günden sonra pişman oldum.Şimdi ise kızın başkası ile çıktığını öğrendim.Aramız yine çok iyi.Bir de benim akrabam var aynı işte çalışıyor.O kıza "Hep birlikte denize gideceğiz".Akrabam kendi kız arkadaşını getirecek, o kız ve bende yalnız gidicez diye .Kız kabul etti.

phasan

phasan

Üye
Erkekler kızların herseye gulmesıne kızar kızlar bunda mutlu olur

phasan

phasan

Üye
Allahtan bıraz kızları anlayabılıyorum ama bunu cozecem tam anlayacam kızları :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Sevmek en doğal suçtur .Karşılığını alamazsan cezası müebbet olur <3