Sami Yen'de "gol"Bastı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Sami Yen'de "gol"Bastı!
Turkcell Süper Lig'de 9. hafta Ali Sami Yen'deki müthiş maçla tamamlandı, 2 haftada 5 puan kaybeden Galatasaray galibiyete uzandı! Büyük bir heyecana sahne olan, temponun bir an olsun düşmediği dev mücadeleden 7 gol çıktı; Trabzonspor'u 4-3 mağlup eden Aslan, zirveye bir adım daha yaklaştı!

NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR..
Galatasaraylı taraftarlar, Trabzonspor ile yapılan Turkcell Süper Lig karşılaşmasında tribünleri tıklım tıklım doldurdu.

Maçın biletleri günler öncesinden tükenirken, stada gelen taraftarlar, Ankaragücü'ne yenilen takımlarına büyük destek ve moral verdiler.

-ANKARAGÜCÜ MAÇINDAN 4 OYUNCU DEĞİŞTİ-
Teknik direktör Frank Rijkaard, ligin 8. haftasında Ankaragücü'ne 3-0 yenilen kadrodan 4 oyuncuyu değiştirdi.

Hollandalı teknik adam, Ankaragücü karşısında ilk 11'de oynattığı Uğur, Aydın ve Elano'yu Trabzonspor maçında yedek bırakırken, Caner'i ise kadroya almadı.

Savunmada, sakatlığı geçen Sabri ve Gökhan'a yer veren Rijkaard, orta alanda ise Kewell ile Keita'ya şans tanıdı.

Galatasaray'da, sakatlığı süren Emre Aşık'ın yanısıra Emre Güngör, Serkan Çalık ve Ufuk kadroda yer almadı.

-GÖKHAN, 43 GÜN SONRA YEŞİL SAHALARA DÖNDÜ-
Galatasaraylı futbolcu Gökhan Zan, sakatlığının ardından 43 gün sonra Trabzonspor karşılaşmasıyla yeşil sahalara döndü.

Estonya ile Kayseri'de 5 Eylül'de yapılan milli maçta sakatlanan Gökhan, uzun bir süre sonra formasına kavuştu.

-FENERBAHÇE MAÇINA YÖNELİK PANKART-
Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe ile gelecek hafta yapılacak zorlu derbi maça yönelik pankartlar açtılar.

Eski açık tribünde, ''Formamıza laf edenlere inat morartmaya geliyoruz'' pankartı açan taraftarlar, maç öncesinde Fenerbahçe'ye yönelik tezahüratlarda da bulundu.

Bu arada, maçtan önce taraftarlara yönelik olarak, ''Ali Sami Yen'imizi kapatmayalım, puanımızı sildirmeyelim, stadımıza sahip çıkalım'' diye anons yapıldı.

Taraftarlar, AC Milan'ın, Rijkaard'a öneride bulunduğu iddialarına yönelik de, ''Sahipsiz Mi lan Rijkaard'' diye pankart açtılar.

-YATTARA VE TJIKUZU TRİBÜNDE-
Trabzonspor'da, teknik direktör Hugo Broos, Yattara ve Tjikuzu'ya maç kadrosunda yer vermedi.

İki futbolcu tribüne çıkarlarken, bordo-mavili takımda sakatlığı süren kaleci Tolga Zengin ve ameliyat olan Zafer Yelen de kadroda yer almadı.

Trabzonsporlu taraftarlar, kendilerine ayrılan yeri doldurarak takımlarını desteklerken, zaman zaman küfürlü tezahüratta bulundular.

Maça yedek olarak başlayan Trabzonsporlu Song, Galatasaray'dan eski takım arkadaşlarıyla saha içinde hasret giderdi.

meboli

meboli

Üye
Maç cimbomun hakkıydı zaten..Maç boyunca Trabzonspor dan üstün bi oyun ortaya koyduk ve hakkımızı da aldık..Sıra sende Fenerbahçe...

'Davut

'Davut

Üye
sıra bizde......:eller:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
''Formamıza laf edenlere inat morartmaya geliyoruz'':ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Maçın hakkı kesinlikle bu değildi..Trabzonspor , Galatasaraydan çok daha iyiydi..Kendi hatalarından 2-0 geriye düştüler..Güzel oynayarak 2-2 yi sağladılar...Öne geçmek için fırsatları da bol buldular..Sen bulduğun bariz pozisyonları gole çeviremezsen , cömertçe harcarsan ,işte böyle pozisyon yokken 4-2 yapıverirler..İşte fark burda devreye girdi....Sonra da maçı çevirmek için uğraş dur...! Çevir çevirebilirsen...

Galatasaray ın defansı tam bir facia..Bu devamlı dile getirililiyor..
Fenerbahçe maçında bu defans kurgusu, bu şekilde devam ederse şahsi düşüncem, Fenerbahçeden puan dahi alamazlar.( Alex gibi bir usta bu hataları rahatlıkla değerlendirebilir.) Kabus dahi görebilirler diye düşünüyorum..!

Oyun olarak Trabzonspor a , Skor olarak Galatasaray 'a tebrikler..

'Davut

'Davut

Üye
Bu futbolla ile şükrüsaraçoğlu stadına bizi morartmaya geliyorlar.....
Aman Allahım nasıl korkutuçu......:P:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
:):)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Maç trabzonun haklıydı. Trabzonun bir penaltısı verilmedi. Artı kaçırdıkları pozisyonlar eklenince sonuç kaçınılmaz oldu. Neyse artık sonraki maçlara bakılacak.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hakeminde , inanılmaz kötü olduğunu ekleyelim..Arda kesinlikle kırmızıdan atılmalıydı..Bir pozisyon da resmen oyuncuyu sakatlamaya yönelik biçti , inanılır gibi değil ama hakem sarı kart bile gösteremedi.. ( Atılmak için çok uğraştı ,fakat hakem atamadı..) Çok sarı kartı es geçtiğini , maçta da net şekilde gördük...!

Cynical

Cynical

Üye
Galatasaray'ın organize olmaktan uzak takım savunması ile Trabzonspor'un bireysel kaliteden uzak, yerleşim hataları yapan savunması arasında geçen bir maçtı. Daha kaliteli hücum ayakları olan takım kazandı...

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;1713547' Alıntı:
Hakeminde , inanılmaz kötü olduğunu ekleyelim..Arda kesinlikle kırmızıdan atılmalıydı..Bir pozisyon da resmen oyuncuyu sakatlamaya yönelik biçti , inanılır gibi değil ama hakem sarı kart bile gösteremedi.. ( Atılmak için çok uğraştı ,fakat hakem atamadı..) Çok sarı kartı es geçtiğini , maçta da net şekilde gördük...!
Yorum yapacaksanız biraz tarafsız yapın ya!
Arda'nın o hareketinden önce Arda'ya yapılanlar ne olacak?
Maç trabzonun haklıydı. Trabzonun bir penaltısı verilmedi. Artı kaçırdıkları pozisyonlar eklenince sonuç kaçınılmaz oldu. Neyse artık sonraki maçlara bakılacak.
Trabzon'un ofsayt golünü neden yazmıyorsun? Artı Galatasaray kaçırdıklarını atsaydı? Yapsaydı etseydiyle olsa...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Maçın sadece özetini izleyen arkadaşlar var heralde ben 90 Dakika izledim ve maç Gs'nin hakkıydı.Trabzonun golleri organize değildi hep oldu bittiye geldi...Maçda Tarbzonun atakları olsada hep Galatasaray hakimiyetinde geçti...Gs'nin tek sıkıntısı gol yeyince eskiden olmadıkları kadar panik oluyorlar...

'Davut

'Davut

Üye
Bu maçın iki galibi var ...
1)skor olarak gs
2)futbol olarak Trabzonspor

ısland

Üye
gs farkı

meboli

meboli

Üye
Arkadaşlar Galatasaray hakkındaki olumsuz tüm yorumlar dikkat ettiyseniz fenerli arkadaşlardan geliyor..Gs ye gelince laf yapıyorsunuz yok sansa kazandı yok hakem kazandırdı..Siz önce kendi takımınızın durumuna bi bakında ondan sonra bize laf atın...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Salih Baba™;1713940' Alıntı:
Maçın sadece özetini izleyen arkadaşlar var heralde ben 90 Dakika izledim ve maç Gs'nin hakkıydı.Trabzonun golleri organize değildi hep oldu bittiye geldi...Maçda Tarbzonun atakları olsada hep Galatasaray hakimiyetinde geçti...Gs'nin tek sıkıntısı gol yeyince eskiden olmadıkları kadar panik oluyorlar...

Bunun sebebide özgüven eksikliği çünkü işler iyiye giderken insanın kendisine olan güveni artıyor ama son 3 resmi maçtır bir düşüş vardı.Maça gelecek olursak.Ben galatasaraylıyım ve futbolu öldüren takımlarada sonuna kadar karşıyım arkadaşlar sadece skora bakın 4-3.Yani toplamda hiç olmasa bile 7 tane pozisyon/Güzel hareket anlamına geliyor bu.İşte ben bunu görmek istiyorum maçta heyecanlanmayı uyumayı değil.Ha 4 tane atıyoruz ama o yediğimiz 3 tanede takım savunmasında sıkıntıların oldugunu gösteriyor

arslansem

arslansem

Üye
Kendimi bildim bileli Galatasaray ın maçlarını imkanlarım dahilinde izlemeye çalışırım.İlk kez İstanbul da stadımızda Sami Yen de bu kez canlı izleme fırsatı buldum.Şansıma bol gollü ve zevkli bi maçtı :)
Maça Galatasaray ilk haftalarda uyguladığı boğucu baskı ile oyunu sürklase ederek başladı.Kewell ın 2 net pozisyonu ve Gökhan ın direğe nişanladığı kafasıyla gol geliyorum dedi.Bu arzulu oyun,meyvesini 2 gol ile verdi.Bu dakikaya kadar Trabzonspor oyunu kendi yarı sahasında kabul ederek,pas trafiğini kesmeye çalışarak ve sadece koşarak Galatasarayı durdurmaya çalıştı.Ve cezasını 2 gol ile aldı.İlk yarının son dakikalarında şansla gelen gol ile moralli girdiler ve bu ikinci yarıya da yansıdı...
Ben futbolcularda bazen çok rahatlık görüyorum.Büyük takımlar böyle olmamalı.Skoru koruma çabasına girip hiçbir varlık göstermeden dakikalar geçirmeye bakmamalı(ezeli rakibimizin dün yaptığı,yapmaya çalıştığı gibi :) ) Bu rahatlık bize pahalıya mal oldu.En garantici,topa basan adamımız Ayhan bile ceza sahası etrafında artistik hareket yapınca Colman cezayı kesti...
Kalite farkı sonradan kendini gösterdi.Ölü haliyle bile yeten Baros 1 gol 1 asistle sahneye çıktı.Biraz Keita biraz Kewell derken maç koptu geldi.Son anlarda yine Colman sahneye çıkarken yine defansın rahatlığı ve ciddiyetsizliği vardı..
Özetle elimizde olan maçı rahatlığımız sebebiyle,basit ve gereksiz şekilde zora soktuk..Daha rahat kazanabilirdik.Maçın hakkı kesinlikle Galatasarayındı..:oke:

orukm

orukm

Üye
aslan feneride morartacaktır bundan hiç şüpheniz olmasın

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bol gollü oldu. Güzel bir maçtı. Galatasaray direkten döndü ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...