Samfirmware, Bada 2.0 hakkında karamsar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikedy

grafikedy

Üye
    Konu Sahibi
Samfirmware, Bada 2.0 hakkında karamsar
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız. Samfirmware'in tweeter sayfasında artık karamsar konuşmalar başladı. 9 Kasım'a ait Tweetlerde "önce Temmuz sonra Ağustos dendi. Şimdi de Kasım-Aralık içinde deniyor" şeklinde başlıklar ön plana çıkıyor. Kullanıcıların tamamının görüşü Samsung bizle dalga geçiyor şeklinde. Yine aynı sayfada 10 Kasım'da Sammobile yetkilisinden gönderilen tweette bada 2.0'ın tamam olduğu ilerleyen zamanlarda hangi cihazlara ve ne zaman geleceği açıklanacak şeklinde bir bildirim olsa da genel durumun karamsarlık olduğu açıkça görülmekte.

murat5889

Üye
Yaaa bi gitsinler arkadas yaaa...nasi is bu Anlamadimki ben...ulan seneyede olsa kesin bi tarih verin bari...diyinki 2 sene sonra...bizde isimize bakalim...Bunlarin tek sorunlari samimi olmamalari...

gold041

Üye
adamlar tam bi tarih vermiyo ya bu ne biçim iş ..

berkcombil

Üye
Merak etmeyin çok yakında düşecektir bada 2.Bu arada niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz anlamıyorum.Bada 2 dediğiniz Android telefonlardaki TW4'ün monte edilmiş hali.Yani en büyük değişiklik görsellerde olacak.Bunun dışında yine oyun ve uygulama sıkıntısı çekeceğiz.

kayga

Üye
Merak etmeyin çok yakında düşecektir bada 2.Bu arada niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz anlamıyorum.Bada 2 dediğiniz Android telefonlardaki TW4'ün monte edilmiş hali.Yani en büyük değişiklik görsellerde olacak.Bunun dışında yine oyun ve uygulama sıkıntısı çekeceğiz.

Nokia ya son verdim sıra samsungda

lagionaire

Üye
arklar ben wave mi sattım sensation aldım beklemeyin artık resmen dalga geçiorlar

furkey

Üye
Öncelikle Haziran-Temmuz aralığında ne beta vardı ne wave 3. Wave 3 ün bada romu mevcut. Üstüne bada 2 nin de son rötuşlarda olduğunu biliyoruz. Zira son betasında reset ve mavi ekran sıfır. Bence kasım-aralık...

nidforspid

nidforspid

Üye
bada 2 gelse bile pro yok değişen birşey olmucak

işletim sistemini kaliteli yapan aynı zamanda zenginliktir

boş bir bada 2 istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...