Salih... Yine Salih... Tekrar Salih... Gene Salih... Adını Değiştireceğim, "Kabak Tadı" Yapacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Dert bitmeden mey bitmezmiş..
' KalendeR '
:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
senin derdin bitmeyecek anlaşılan..:islik

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bu nasıl dert bu dermandan içerü diyor ağa

minoo

minoo

Üye
Bir değil , iki değil..

Bana forumdan yapmıyor ancak, benim adımın geçtiği her yerde benim İstanbul'da kızdığım bir zamana atıf yapıyor hep. Ozan bilir, taksimin ortasında tiyatro ekibinden arkadaşlara sövdüğüm zamanı. Ezberlemiş gibi, bu Hasan sizin bildiğiniz gibi değil demeye getiriyor. Halbu ki ne kendine sövdüm ne de siteden birine, hayret.
evet,facede de yapmıştı bunu abi hatırlıyorum.
Bir kaç olay daha var,ama site dışında konuşuldu bu.bana bir şeyler söyledi.hani beni de fikirlerine inandırmak istedi.cevap vermedim,aramızdan kimseye laf ettirmedim.
dün de benim hakkımda facedeki sayfamızın duvarına bir şeyler yazmış.açıkça Pınar yazmış.benim gerçek yüzümü görmüş vs..saçma sapan şeyler.
bence de çok yerinde bu karar.

minoo

minoo

Üye
rabia, bu pınar arkadaşımız beni silmiş. siyasi düşüncesine ters düşüyormuşum. o andavallı arkadaş önce siyaset nasıl yapılır? siyasi düşünce nasıl savunulur onu öğrensin. umrumda değil ne yaptığı, şu an savunduğu kişi banka soymaktan sabıkalı deniz gezmiş.. ben boş konuşmam, savunduğu şeyin ne olduğunu bilmeyen boş insandır boş insanla muhattab olmam :) sağlıcakla kal..

buyrunuz.bir Salih eseri daha.facede Rabia'nın duvarına yazmış bunu durup dururken :hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Adam süresiz yasaklandı yahu, neyin tartışmasını yapıyorsunuz daha :hmmm

minoo

minoo

Üye
Durum değerlendirmesi yapıyoruz :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yapın yapın :d:

minoo

minoo

Üye
:ah

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Tamam sakin ol pınar, heyecanlanma.

minoo

minoo

Üye
:kıskıs:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:pro:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Salih i severim iyi - hoş , saygılı çocuktur bana karşı .. Buluşmalar da falan çok cana yakındır . Ben birşeyini görmedim açıkcası . Fakat forum ayrı , sivil hayat ayrı ...

Forum için değerlendirdiğimizde ;

Yöneticilikten uzaklaştırıldığından itibaren , yöneticilere karşı agresif olduğu aşikar . Buna katılıyorum . Ve bunun sonucun da bu karar alınmış . Saygı duymak gerekiyor . Hayırlısı olsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt