TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Kesin, s2n,koparın kazıyın şer*****i. Ben hayatımda mal gördüm de bu kadarını görmedim. Ağız dolusu sövmek istiyorum suratına da önüne de arkasına da... YAVŞAK !
Yakışmaz bize be Abi

Kesin, s2n,koparın kazıyın şer*****i. Ben hayatımda mal gördüm de bu kadarını görmedim. Ağız dolusu sövmek istiyorum suratına da önüne de arkasına da... YAVŞAK !

ya bir tesbit yaptım şimdiye kadar:
yaşı 19 olanlar genelde böyle kendini çok bildik zannediyor ve asi bir yapıları oluyor, büyük ihtimal gençlik psikolojisi.benim sorun yaşadığım üyelerin %95 i bu yaş grubundan salih denen üyede bu yaşta..

bide 17 yaşındaki gençler böyle asi oluyor nedense

yok onlarda hormonal dengesizlik oluyor..bide 17 yaşındaki gençler böyle asi oluyor nedense

Vallahi ben onun yüzüne de sövdüm çok kere Enes,yakışmayan arkasından konuşmaksa eğer. Ha uymayalım manasında diyorsan ayrı
Yakışmaz bize be Abi![]()
yok onlarda hormonal dengesizlik oluyor..![]()

Hocam forumdaki üyelerin %95'i zaten bu yaş gurubundaya bir tesbit yaptım şimdiye kadar:
yaşı 19 olanlar genelde böyle kendini çok bildik zannediyor ve asi bir yapıları oluyor, büyük ihtimal gençlik psikolojisi.benim sorun yaşadığım üyelerin %95 i bu yaş grubundan salih denen üyede bu yaşta..

Ben de 19'um ben de asiyimmmya bir tesbit yaptım şimdiye kadar:

İçki-kumar-kadın... DüşünsenizeNadir ağa 19 yaşında nasıldı acaba![]()

İçki-kumar-kadın... Düşünsenize![]()

ağam bizim kitabımızda öyle şeyler yazmaz..Vallahi doğrusun abi..hadi len bir insn 7 sinde neyse 70 inde de odur.senin sonun pek hayırlı değil isa..![]()