Salih... Yine Salih... Tekrar Salih... Gene Salih... Adını Değiştireceğim, "Kabak Tadı" Yapacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kesin, s2n,koparın kazıyın şer*****i. Ben hayatımda mal gördüm de bu kadarını görmedim. Ağız dolusu sövmek istiyorum suratına da önüne de arkasına da... YAVŞAK !

Yakışmaz bize be Abi :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya bir tesbit yaptım şimdiye kadar:
yaşı 19 olanlar genelde böyle kendini çok bildik zannediyor ve asi bir yapıları oluyor, büyük ihtimal gençlik psikolojisi.benim sorun yaşadığım üyelerin %95 i bu yaş grubundan salih denen üyede bu yaşta..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
yaşı 19 olanlar genelde böyle kendini çok bildik zannediyor ve asi bir yapıları oluyor, büyük ihtimal gençlik psikolojisi.benim sorun yaşadığım üyelerin %95 i bu yaş grubundan salih denen üyede bu yaşta..

Geçen sene de aynıydı Hocam :d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya sırf onun için demedim genel tesbit dedim zaten..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bide 17 yaşındaki gençler böyle asi oluyor nedense

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam forumdaki üyelerin %95'i zaten bu yaş gurubunda :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben de 19'um ben de asiyimmm:aha::aha:
Aman hocam biz %5lik kısımdayız şükür,bize çığırtkanlık yakışmaz.ellerinden öperim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe tamam tamam..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Nadir ağa 19 yaşında nasıldı acaba:aha:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
amannn çok fenaydım yaaa..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye

Ağa ya bu ne ? Diyorlar ki sen sonradan hidayete ermişsin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hadi len bir insn 7 sinde neyse 70 inde de odur.senin sonun pek hayırlı değil isa..:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
hadi len bir insn 7 sinde neyse 70 inde de odur.senin sonun pek hayırlı değil isa..:ehe
Vallahi doğrusun abi..
Biz yandık bitakım,kimi,bazısı insanlarımız yanmasın. İçiyorum ;ama içirtmeye karşıyım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iç iç ne bitmez bir meretmiş..:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt