Salih... Yine Salih... Tekrar Salih... Gene Salih... Adını Değiştireceğim, "Kabak Tadı" Yapacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih... Yine Salih... Tekrar Salih... Gene Salih... Adını Değiştireceğim, "Kabak Tadı" Yapacağım
Bu forumda geldiğim bir günden beri gördüğüm sorundur, askerde nasıl ki bazı yerlerde (özellikle merkezi otoriteden uzak yerlerde) önce gelen sonra gelen şeklinde bir ayrım varsa (tertipçilik), forumlarda da bazı eski üyeler tertipçilik yaparlar. Eski üyeler de eskiye duyulan özlemleriyle hey gidi günler çeker dururlar...

Ousahin maxinostalji diye bir konu açarak eski üyeleri foruma getirtmek gibi bir uğraşa girmişti uzunca bir süre önce. Tabii başarılı olamadı, en fazla selam verdi gitti eskiler.

Konu arka sayfalarda kalmıştı ya, üyenin biri hortlatmıştı konuyu. Oğuz da ah eski günler vah eski günler konulu bir yorum yapmış.
Ben de ara ara eski üyelerden gelen ve geçmişin daha güzel olduğunu yazdıkları yorumları bugünün maxicep'ine yapılan bir saygısızlık olarak gördüğüm için cevap verdim.

Bilin bakalım kim yine bana laf attı?
Salih...

Sadece bu siteye admin olmuş kişilerin bildiği benim mağraya çekilme dönemim vardır. Buna atıf yaptı.
Gececilere 600 mesaj yazdığıma ve refresh prgramı ile online süremi arttırdığımdan dem vurdu.
Ne alaka demeyin... Salih bu.
Bu görüşlerini dayanak alarak beni forumun kalitesini düşürmekle itham etti.
Ben benim kadar "yeni üye" sever-savunur bir adam daha görmedim beni yeni üyelere git diyorsun gibi "enteresan" bir suçlama ile karşı karşıya bıraktı.
Eski üyelerin avukatlığını almışcasına eski üyeleri savundu bana ki eski üyelere laf etmedim.
Değişime uyum sağlayan kalır sağlayamayan gider dedim.
Saygısız davranmakla suçladı.

Buna verdiğim cevaba karşılık olarak sildiğim mesajında, yine sadece bu siteye admin olan kişilerin bildiği bana yönelik bir yönetim sırrını sitede paylaşarak savunma yaptı!!!
Hepinizden özür diliyorum ama bunun adı ihanettir, bu odaya girmiş birisi, burada zamanında olan kavgaları bildiğinden yarın öbür gün bir diğerine "sen vaktinde şunu şunu yapmıştın" demez, diyemez. Ortada or/ospu karı gibi laf taşıyıcılığı yapmaz, yapamaz!.. Hainliktir!!!

Devam eden yazısında hem mesleğime hem dinime dil uzatmış, ikiyüzlülükle suçlamıştır!
Nasılsa yalvar yakar geri dönecek diye süresiz yasaklamadım. Ama bilinsin ki bana göre cezası süresiz yasaklamadır. 20 puanla bir ay yasakladım.

Bunu da özelden bir yöneticimizin bana gönderdiği:

konu hakkında
Maxicep Nostalji Geçişi

Abi konudaki son yoruma bakar misin . Salih konudan tamamen uzaklaşıp sana laf yetiştirmeye, saygı sınırını zorlayan mesajlar yazmaya ve önceden olan kininı konuya yansıtmaya başlamış . Konunun amacından sapmasını geçtim beni ve beraberinde birçok arkadaşı rahatsız edici türden yazıyor . Ilgilenirsn sevinirim
şikâyet üzerine yaptığım inceleme sonucunda verdim.

Sonrasında 2 ayrı yönetici ve aralarında tanımadığım bir üyenin de bulunduğu kişilerce teşekkür aldım.

Bu elemandan tek rahatsız olan ben değilim zaten.
Buraya taşımadığım önceki vukuatında da eskiden üyeler şeref/liydi gibi bir cümle de zikrederek şu anki üyelere de şeref/siz demiştir. Sadece sözlü uyarı almıştır.

Salih... Salih... Salih... Bu adam hep böyle...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Benim en zoruma giden bize 'dürüst değiller' demesi idi.ve tabi ki olup olmadık yerde yırtık dondan çıkan şey gibi her lafa atlaması idi.
Verilen ceza çok yerinde olup kanaatimce yine Ata'nın merhametine göre 4 te bir oranında azaltılmıştır bile..
Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.En azından tam biz karşılık verecekken ceza alması bizi de kurtarmış oldu bir nevi..
Ben bir daha onunu bu sitede görmek istemiyorum.
Ayrıca Bu konuyu açıp açıklamana bile gerek yoktu görünen köy meselesi..Herkes farkında bunun.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.En azından tam biz karşılık verecekken ceza alması bizi de kurtarmış oldu bir nevi...
Bunu bildiğim için özellikle ben ortaya çıkıp susturmaya çalıştım. Zira öteki türlü o konuda çok fena bir tartışma çıkacak, belki de suçsuz kişiler boş yere ceza alacaktı.

Güzel yorumun için teşekkürler Anıl.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konuda bir tatsızlık vardı mesajları sürekli takip ediyordum ama Ata abi yazıyor Salih e diye sadece bakmakla kalıyordum

Bugün öğlen vakti ceza almasına sebebiyet veren mesajını gördüm, bir üyemizin konudaki rahatsız edici yorumlardan rahatsız olduğunu gördüm ve ben de rahatsız olduğumdan dolayı Ata abiye üstteki gibi bir özel mesajla şikayette bulundum ...

Salih in kişiliği, karakteri beni ilgilendirmez . Benim üyem ile, abim ile onu da geçtim bir yönetici ile böyle konuşamaz !

Anıl a da hemen her konuda laf atar, bana da başlamıştı ki oralı olmadım ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Oldum olası ayar olmuşumdur birçok mesajına cevap yazıp polemiğe girmemek için silmişimdir adama sabahın köründe doğum günü konusu açtık teşekkür edeceği yerde ikinci kutlayan siz oldunuz demişti bize iyi olmuş hatta sınırsız ban daha iyi olurdu

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
YöneticiLiği bırakıp da forumda faydaLı işLer yapana henüz rastLamadım .. ki bu çocuk yöneticiLiğinde de artistin tekiydi ..

söyLeyecek çok sözüm var asLında ama Layığını buLmuş .. bana kaLırsa kaLıcı ban veriLmeLiydi .. bizLer burada günLük bütün sıkıntıLarımızı atıyoruz artısıyLa eksisiyLe ne yaşamışsak bir kenara bırakıyoruz .. ki sanırım buna da oLgunLuk deniLiyor. huzur aLıyoruz huzur veriyoruz . bu huzuru hiç kimse bozamaz..

rüşdüne ermemiş bir veLed hiç bozamaz ..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bende Konuya Baktım mesajları takip ediyordum eskileri Tanımıyorum pek Neler oldu neler bitti tam bilmiyorum o yüzden Hiç konuya Müdahil olmadım ama Salih ve Onun gibi düşünen Arkadaşları devamlı forumda yöneticilerin Açıklarını Arıyor konularda hemen yüzlerine vuruyorlar ve bunu Küçük düşürmek İçin Yapıyorlar ceza Alması Yerinde Olmuş dost Başa düşman ayağa Bakarmış sözü doğru hep ayaklarımıza Bakıyor bu arkadaş

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bir değil , iki değil..

Bana forumdan yapmıyor ancak, benim adımın geçtiği her yerde benim İstanbul'da kızdığım bir zamana atıf yapıyor hep. Ozan bilir, taksimin ortasında tiyatro ekibinden arkadaşlara sövdüğüm zamanı. Ezberlemiş gibi, bu Hasan sizin bildiğiniz gibi değil demeye getiriyor. Halbu ki ne kendine sövdüm ne de siteden birine, hayret.

Bana kalırsa amacı yöneticilere kötü ithamda bulunarak yönetime tekrar girmek. Burcu'yla son konuşmamda Burcu bana, Ata askere gidecek size yeni bir admin lazım demişti. Sanırım yöneticilere yüklenmesinin, özellikle de Ata'ya bu kadar yüklenmesinin nedeni, Ata'yı kötü lanse edip kendisi yönetime girdiğinde ise tekrar aramıza katılmasını engellemek. Bunda başka bir amaç göremiyorum.

Salih iyi çocuk, hoş çocuk da çok sıktı. Yeter. Salih'in forumla ilişiğinin tamamen kesilmesi lazım, ki artık geçmişi tersten pişirip önümüze koymasınlar tekrar tekrar.

Ozan

Ozan

Admin
Artis işte ...

Karar adına teşekkür ederim, benim de artık Salih den birşey olmayacağına inanmamı sağladı bu son gelisme...
Ceza az bile verilmiş.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Artis işte ...

Karar adına teşekkür ederim, benim de artık Salih den birşey olmayacağına inanmamı sağladı bu son gelisme...
Ceza az bile verilmiş.
Ben ona artis değil de daha farklı ithamlarda bulunuyorum da neyse.
Hele şükür ki sen de vazgeçebildin salihinden:D

Ozan

Ozan

Admin
Ben ona artis değil de daha farklı ithamlarda bulunuyorum da neyse.
Hele şükür ki sen de vazgeçebildin salihinden:D
Ben yapım gereği herkese sürekli şans vermekten yanayım, hayatımda bu şansları değerlendirdigim zaman da kazandığım çok güzel şeyler oldu, kaybettiklerim olsa da değdi. O yüzden insanı birkaç söyledigi şey yüzünden zamanında kolay kolay silip tavır almıslıgım olmadı. Salih i severim evinde misafir etti aynı yemeği yedik aynı yerde yattık tabiki silip atılmaz bunlar ama burada bizim işimize zarar veriyorsa onu bu isten uzak tutmasını da bilirim.

Salih şöyledir böyledir diyip arkasından degil yüzüne de boşyere konusmam, iş baska arkadaslık baska. Normalde iyi bir çocuk, tanımadan yorum yapılmasına da karsıyım.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Herhangi bir yorum yapmıycam sonuçta yorum yapılacak kişiyi herkes biliyor. Kısa ve öz olarak '' Salih mi ? Yedi dağın ötesinde dursun...'' Sadece salih için demiyorum ama sonsuz ban' a ne zaman başvurulacak ?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben yapım gereği herkese sürekli şans vermekten yanayım, hayatımda bu şansları değerlendirdigim zaman da kazandığım çok güzel şeyler oldu, kaybettiklerim olsa da değdi. O yüzden insanı birkaç söyledigi şey yüzünden zamanında kolay kolay silip tavır almıslıgım olmadı. Salih i severim evinde misafir etti aynı yemeği yedik aynı yerde yattık tabiki silip atılmaz bunlar ama burada bizim işimize zarar veriyorsa onu bu isten uzak tutmasını da bilirim.

Salih şöyledir böyledir diyip arkasından degil yüzüne de boşyere konusmam, iş baska arkadaslık baska. Normalde iyi bir çocuk, tanımadan yorum yapılmasına da karsıyım.
Elbetteki biz tanımıyoruz şahsen.Bize kendini böyle tanıttı.Sana da öyle tanıtmış.Açıkçası şahsen de görmek istemeyeceğim bir kişidir kendisi.

Bu arada; yöneticiye küfreden bir ay ceza alan birinin nicki değiştirilebiliyor mu?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Elbetteki biz tanımıyoruz şahsen.Bize kendini böyle tanıttı.Sana da öyle tanıtmış.Açıkçası şahsen de görmek istemeyeceğim bir kişidir kendisi.

Bu arada; yöneticiye küfreden bir ay ceza alan birinin nicki değiştirilebiliyor mu?
Ben yasaklamadan önce göndermiş talebini...
Önce yasakladık, sonra da kabul ettik teklifi... Bir garip oldu vesselam.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Anlaşıldı mevzu tamam.Sağol

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Burcu bana, Ata askere gidecek size yeni bir admin lazım demişti. .

ona da bişey Lazım daa , neysee ....

Normalde iyi bir çocuk, tanımadan yorum yapılmasına da karsıyım.

MiLyonLarca insanı tanıyamadığımız gibi bu çocuğu da tanıyamayız . ya da tanımak zorunda değiLiz . ben Sitede yaptıkLarına bakarım , normaLi anormaLi enterese etmez ..

benim nazarımda nefes aLıp veren bir yaratıkdan ibaret , isterse Mısır' a suLtan oLsun

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kesin, s2n,koparın kazıyın şerefsizi. Ben hayatımda mal gördüm de bu kadarını görmedim. Ağız dolusu sövmek istiyorum suratına da önüne de arkasına da... YAVŞAK !

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kesin, s2n,koparın kazıyın şer*****i. Ben hayatımda mal gördüm de bu kadarını görmedim. Ağız dolusu sövmek istiyorum suratına da önüne de arkasına da... YAVŞAK !
Offf:d:
Abiye %100 destek :oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu çocuk hiç büyümeyecek.

Salih'in tavrına bak bir de Ata'nın tepkisine.Olgunluk herkesin taşıyabileceği bir erdem değilmiş demekki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt