Salatalık Yemenin 14 Nedeni

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Salatalık Yemenin 14 Nedeni
Salatalık Yemenin 14 Nedeni




Salatalık dünyanın dördüncü en ekili sebze ve genellikle bir süper gıda olarak adlandırılan genel sağlık için en iyi yiyeceklerden biri, olduğu bilinmektedir. Firma, koyu yeşil salatalık bir avuç almak ve alışveriş sepeti içine bırakın. Tebrikler! Sadece kendiniz sağlık dolu şeyler satın almış.


Salatalık vücut nem verir

Yeterince su içmek için çok meşgul ise, yüzde 90 su soğuk salatalık, yemek. Bu neşeyle sizin su kayıp telafi edecek.



Salatalık içinde ve dışında ısı kavgalar

Salatalık yemek mide ekşimesi vücudunuzun yardım alacak. Cildinize salatalık uygulayın ve güneş yanığı den yardım almak olacaktır.



Salatalık toksinleri ortadan kaldırır

Salatalık tüm bu su vücudunuzun sanal bir süpürge, süpürme atık ürünleri gibi davranır. Düzenli beslenme ile, salatalık böbrek taşlarının erimesi bilinmektedir.



Salatalık günlük vitamin takviyesi

Salatalık çoğu vücut tek bir gün içinde ihtiyacı olan vitamin var. Bağışıklık sistemi parlak tutmak ve enerji verir artırmak AB ve C,. Ispanak ve havuç ile salatalık meyve suyu ile daha güçlü yapmak. Bu, önerilen günlük ödenek 12 yaklaşık yüzde C vitamini iyi bir miktar içerdiği için üzerinde deri bırakmak unutmayın.




Salatalık cilt dostu mineraller sağlar

Salatalık potasyum, magnezyum ve silikon yüksektir.
Kaplıcalar salatalık dayalı tedaviler bol nedeni budur.



Sindirim ve kilo kaybı Salatalık yardımları

Yüksek su ve düşük kalorili içeriği nedeniyle, salatalık kilo kaybı için arayan insanlar için ideal bir kaynaktır. Sizin çorba ve salata salatalık kullanın. Bu krem az yağlı yoğurt daldırma ile gevrek salatalık sopa yapabilirsiniz favori atıştırma değilse. Çiğneme salatalık sizin çene iyi bir egzersiz ve içinde lif sindirim için harika verir. Salatalık günlük tüketimi kronik kabızlık için bir yardım olarak kabul edilebilir.



Salatalık göz canlandırıyor

Şişkin gözler üzerinde salatalık soğutulmuş bir dilim yerleştirerek
görsel bir klişeleşmiş güzellik ama gerçekten anti inflamatuar özellikleri
nedeniyle göz altı torbaları ve şişlik azaltmaya yardımcı olabilir.



Salatalık kavgalar kanser

Salatalık secoisolariciresinol, lariciresinol ve pinoresinol içeren bilinmektedir.
Üç lignan yumurtalık, meme, prostat ve rahim kanseri dahil olmak üzere
birçok kanser türleri, düşük risk ile güçlü bir bağlantı var.



Salatalık tedavileri diyabet,

kolesterolü düşürür ve kan basıncını

kontrol etmektedir

Salatalık suyu yaygın olarak diyabetik hastalara faydalı olduğu yayılır insülin üreten pankreas hücreleri tarafından gerekli bir hormon içerir. Araştırmacılar salatalık steroller adı verilen bir bileşiğin kolesterol azalma düzeyleri yardımcı olabilir bulduk. Salatalık lif, potasyum ve magnezyum bir sürü içerir. Bu besinlerin kan basıncının düzenlenmesinde için etkili bir çalışma. Salatalık yüksek tansiyon ve düşük kan basıncı hem tedavisi için iyi olmasının nedeni budur.




Salatalık ağız yeniler

Salatalık suyu iyileşir ve hastalıklı diş etlerini yeniler. Salatalık bir dilim almak ve bir buçuk dakika boyunca dil ile ağız çatı basın, phytochemcials tatsız nefes neden sorumlu ağzınızda bakterileri öldürecektir.



Salatalık yumuşatır, saç ve tırnaklar

Salatalık merak mineral Silika saç ve tırnak daha parlak ve daha güçlü hale getirir. Salatalık sülfür ve silika saç büyümesini teşvik etmek için yardımcı olur.



Salatalık eklem sağlığı teşvik artrit ve

gut ağrı giderir

Salatalık silika mükemmel bir kaynak olduğu için bu bağ dokuları güçlendirerek ortak sağlık teşvik etmektedir. Havuç suyu ile karıştırıldığında, salatalık ürik asit seviyelerini düşürerek gut ve artrit ağrı gidermek olabilir.



Salatalık tedavileri kalıntı

Bir sabah baş ağrısı ya da kalıntı önlemek için yatmadan önce birkaç salatalık dilimleri yiyebilirsiniz. Salatalık pek çok temel besin doldurmak için yeterli B vitaminleri, şeker ve elektrolit içeren ve kalıntı ve baş hem şiddetinin azaltılması anlamındadır.



Salatalık şeklinde böbrekler tutar

Salatalık vücudunuzdaki ürik asit seviyesini düşürür ve böbrek sağlıklı tutmak bile.


 


Üst Alt