Sakın ola böyle bir tuzağa düşmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sakın ola böyle bir tuzağa düşmeyin
Alışveriş merkezine gitmişim. Birkaç parça kahvaltılık alıp çıkacağım, fazla oyalanmadan reyonlar arasında geziniyorum. O sırada gözleri yaşlı bir teyze yanıma yaklaşıyor. Ölen kızına çok benzediğimi, beni bir kere kızının yerine öpüp öpemeyeceğini soruyor. Kıramıyorum teyzeyi, yanaklarımdan hasretle öpüyor. İçim kötü oluyor, bir şey diyemeden alışverişime geri dönüyorum. Bir süre sonra teyzeyle kasa kuyruğunda tekrar karşılaşıyoruz. Teyze hemen önümde duruyor. Sıramı beklerken birden aklıma almam gereken bir şey daha olduğu geliyor. Teyzeden yerimi tutmasını rica ediyorum. Tabii ki diyor gözü yaşlı tezye bana sevgi dolu bakarak. Gidip hemen listemdeki son malzemeyi de alıp sıraya geri dönüyorum. Sıra çoktan teyzeye gelmiş, aldıklarını paketlemiş, çıkmak üzere. Bana son bir kez yaklaşıp eğer çok garipsemezsem sanki kızıymışım gibi arkasından "Güle güle anne" diye el sallayıp sallayamayacağı mı soruyor. E garipsiyorum tabii ama bunu, kızıyla vedalaşma şansı bulamamış bir annenin dileği olarak nitelendiriyor ve kendisini kıramıyorum. Kadın dışarı çıkarken ben de arkasından anne anne diye diye el sallıyorum. Bu sırada aldıklarımı kasadan geçiren görevli bana dönüyor ve borcunuz "124YTL" diyor. Nasıl olur, benim aldıklarımın toplamı 50 YTL bile etmez dememe kalmıyor kasiyer açıklıyor, "Aldıklarınızın bir kısmını anneniz götürdü bile." Ben bunu nasıl yedim ya

Alıntıdır.

keremerson

keremerson

Üye
Allah Allaahhhh yaa
Gülüümmü alayıımı :):(

ouSahin

ouSahin

Üye
kızda tam sazanmış her sakallıya dede dersen yalan olursun böle :D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen acıdım kıza

Nazy

Nazy

Üye
Bu Devirde Kimseye güvenmiceksin
Buda bir ders
paylaşım için sağol janberg

c3r3n

c3r3n

Üye
insanlığın öldüğünün 1 kanıtı daha... gerçekten güvenmemek gerekiyorMUŞ

mservank

mservank

Üye
ya innadırıcı ise ve içinde biraz da olsa merhamet insnalık varsa yemesi çok normal

Salihyet

Salihyet

Üye
çok doğru ;) teyzeme güvendim neredeyse katil olacaktım babama bile güvenmiyorum....

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Yuh yani hergün yeni bir yöntem çıkıyor...

FirstClasss

FirstClasss

Üye
ben aynı olayı duymuştum sanırım yazık olmuş bi daha her önüne gelene anne deme :ehe:D şaka şaka :) geçmiş olsun

dreamgirls

dreamgirls

Üye
paylaşım için saol janberg. uyarını dikkate alıp, böyle tuzaklara düşmicez inş.:oke:
Allah düşürtmesin... amin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...