DreaMagiC
Üye
Bu konuda yapıcak bir şey yok. Alternatif olan android uygulamalarına yönlenmelisiniz sevgili "uuncu" arkadaşımızın saydığı uygulamalar gibi saygılar...Kardeş bende de HTC EVO 3D düz olanından var 3G şebeke Mobil üzerinden görüşme yok bu konu üzerinde görüş bildiren de yok çözüm varmı android uygulamalar dışında direk şebekeden görüşme ile ilgili ne yapılması gerekir.
Öyle gözüküyor elbet gelicektirarkadaş konuyu açmış ve kayıplara karışmış
Sorunsuz kullanıyorum ve gayet memnunum telefonumdan maşallahı var. Sevdiklerime de tavsiye ediyorum.
Öyle gözüküyor elbet gelicektir
Sorunsuz kullanıyorum ve gayet memnunum telefonumdan maşallahı var. Sevdiklerime de tavsiye ediyorum.
Kesinlikle ben S2 ile One X arasında kalıp sana danışmam gibi abim zamanındaTelefon almadan önce kullanım amacına uygun modelleri incelemek ve kullanıcı yorumları, tavsiyelere bakmak gerekmektedir. Ayrıca telefonu kullanmayı bilmek gerekir.
buradayım arkadaşalr kayıp felan olmadım ve telefonumdaki sorunlarda hala devame diyor.google playda dünya uygulama var ama 2 sin, yüklediğimde hafıza sorunu başlıyor.şunu yap bunu yap yazılmış.arkadaşım teli kullanmak için aldım sabah akşam onla uğraşmak yada onu adam etmek için almadım. bazıları heveslisi olabilir incini cincicni kurcalayabilir. benim öyle bir hevesim yok zamanımda yok.üretici bana sorunsuz bi telefon verse benimde kafam şişmese böyle fantazilerle. root atmak ,şunu yapmak bunu yapmak ,neden ben uğraşayım üretici rahat kullanacağım halde bana verse ya...
- - - Eklendi - - -
telefon işiyle uğraşan bi yere götürdüm sorunun çözümü var ama 35 liranı alırım dedi.teli aldıktan sonra bide o tele yatırımmı yapmalıyımev alır gibi.komik ya bazıları bunu çoktan hazmetmiş ve kabullenmiş,adamın hayatı teknoloji olmuş ben uğraşaşmam kardeşim,keşke biri benim gibi daha önce yazmış olsaydıda ben hiç bulaşmasaydım bu telefona.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTürkçe dil için verdiğim programı bir deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?