Sakarya-Bandırma maçı soruşturuluyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Sakarya-Bandırma maçı soruşturuluyor mu ?

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig’e yükselme mücadelesi Play-Off Finalinde oynanan Sakaryaspor-Bandırmaspor karşılaşmasının da,İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan şike soruşturmasında araştırıldığı iddia ediliyor.

YILMAZ VURAL 1 GÜN ÖNCE ŞAMPİYON İLAN ETMİŞTİ

Sakaryaspor-Bandırmaspor maçı öncesi bir televizyon kanalına bağlanarak,Sakaryaspor’un şampiyon olacağını net ifadelerle belirten Yılmaz Vural’ın ise şike operasyonu kapsamında gözaltına alınması akıllara Savcılık tarafından Vural’a o şaibeli ifadeleri neden ve neye dayanarak kullandığının sorulup sorulmadığını gündeme getirdi.Vural o gün kullandığı ifadelerde şimdilerde tutuklu bulunan Sakaryalıları da işaret ediyordu.

YILDIRIM 10 DAKİKA DA SONUCU TAYİN ETTİ

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lige yükselme play – off final müsabakasında oynanan Bandırmaspor-Sakaryaspor karşılaşmasında akıl almaz derece de taraflı bir yönetim sergileyerek ile 10 dakika da maçın kopmasına neden olan Hakem Bülent Yıldırım’ın o dönemki ilişkilerinin de sorgulanması gerektiği Bandırma kamuoyu tarafından üzerinde hassasiyetle durulan bir konu.

3. DALGADA NELER OLACAK

Her geçen gün dalga dalga yayılan şike soruşturmasında 3. Dalga da bu karşılaşma ile ilgili gözaltılar olup olmayacağı merak edilirken Bandırmaspor yönetim kurulunun ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na konu ile ilgili müracaat ederek bu karşılaşmanın da soruşturulması gerektiği konusunda başvuru da bulunması bekleniyor.

Yılmaz Vural karşılaşmadan bir gün önce ne demişti ;

Sakaryaspor’un şampiyonluğunu şimdiden kutluyorum!
Biliyorsunuz yeni spor Bakanımız Hakan Şükür olacak, Sakarya’nın evladıdır, Şansal Büyüka Sakaryaspor hastasıdır, Fenerbahçe;nin başarılı hocası Aykut kardeşimiz Sakarya’lıdır,Beşiktaş’ın hocası Tayfur hocada öyle!
Yani Sakaryaspor markalar yetiştirmiş, marka bir takımdır

Kaynak:ilkhabergazetesi.com

arslansem

arslansem

Üye
Maç çok kolay geçmişti :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...