Zokora ifade verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zokora ifade verdi
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nun Trabzonsporlu orta saha oyuncusu Didier Zokora hakkında, kendisine kasten tekme attığı iddiasıyla yaptığı suçlamayla ilgili olarak bordo mavili takımın oyuncusu savcılığa giderek ifade verdi.

Fildişi Sahilli futbolcu, bugün Trabzonspor kulübü avukatlarından Nusret Yılmaz ile Trabzon Adliyesi'ne giderek Cumhuriyet Savcısı'na verdiği ifadede suçlamayı kabul etmedi ve "Maç esnasında pozisyon gereği bir hareketti. Hakemde faul verdi ve sarı kartla cezalandırıldım. O pozisyonda suç olsa, kasıtlı olsa zaten hakem kırmızı kart verirdi. Suçlamayı kabul etmiyorum" şeklinde ifade verdi.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 6 Mayıs 2012 günü oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının 50. dakikasında Zokora, milli oyuncu Emre Belözoğlu'na tekme atmış, karşılaşmanın orta hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu da bu faulü sarı kartla cezalandırmıştı.

İki futbolcu arasındaki olaylar ilk olarak 15 Nisan 2012'de İstanbul'da Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki maçla başladı. Zokora, karşılaşma sırasında milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun kendisine ırkçı sözler söylediği iddiasıyla 32 yaşındaki oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunmuş, Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı da, Belözoğlu hakkında, "hakaret" suçundan açılan soruşturmada, "takipsizlik kararı" vermişti. 6 Mayıs'ta Avni Aker'de karşılaşmada ise Zokora Emre'ye sert bir faul yapmış ve sarı kart görmüştü. Belözoğlu da , bu olaydan sonra 6 Haziran'da avukatı Mahir Işıkay aracılığıyla Zokora hakkında, "kasten yaralama" suçlamasıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurmuştu.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Verdiği ifadeye bak ...
Kişiliğini ortaya koymuş resmen ...!

Çok yazık ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt