sakal ve bıyık hakkında

MasteLaa

Üye
Bende çıkıyor ve traş olmak zorunda kalıyorum okulda çok sıkıntı bir kere disipline de uymak zorundayız..Yaşım da daha 17

MasteLaa

Üye
Sıkınti isler vallahi billahi ugrasmamak gerekiyor ama bakim da onemli

MasteLaa

Üye
Hic sorma koselik de iydir

18 yasinda nasil sakaliniz yok ya vur jileti yasanmaz oyle

Metin137

Üye
    Konu Sahibi

eni,çocuğu gaza getirme konuyu açan arkadaşım görüyorsun ki bir kişi hariç kimse sakal ve bıyık çıkmasından hoşnut değilumarım ikna olmuşsundur

ikna oldum

- - - Eklendi - - -

aslında pek tüysüz falan değilim tüysüz derken yanak kısmını kastetmiştim bıyığım var çenemde de biraz var yaklaşık bir aydır sadece bıyık ve çeneme jilet vuruyorum zizce hala vurmalımıyım

sakal çıktıktan sonra çok ararsın bu günlerini

ben 16 yaşındayım ve yüzüm de daha bir tüy bile yok vücudumda tüy varma ama bir tek sakal ve bıyığım yok ne yapmalıyım

bende 19 yaşındayım ve vücudumda kıldan yer yok iki haftada mağara adamı gibi oluyorum sakal yüzünden yani hiç çıkmasın teri kesmesı zor iş

yok yok salla.jilet falan vurma.arkadaşın dediği gibi ilerde çok ararsın bugünlerini

Hele ki sakalların benim gibiyse yani dümdüz büyümüyor, dönüyorsa hepten yandın Yastığa yüzümü koyamıyorum biraz uzayınca, batıyo diye

Arkadaşım sakal çıkması filan bir hormon vardı onun azlığı veya çokluğuna bağlı. ben 17 yaşındayım ama fırça gibi sakal var. İlk başlarda jilet vurmuyordum jilet vurdum yine aynı sonuç yani jilet sadece biraz koyulaştırıyor yoksa fazla filan çıktığı yok. Bende doktora görünebilirsin. Yok sarmısakmış filan inanma sakın Jilet biraz fayda sağlıyor ama

Jilet hiç bir şekilde fayda sağlamaz. Keşke çıkmasa