Şaka gibi ceza!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Şaka gibi ceza!
Kütahyalı bir çiftçiye, traktörüyle İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçtiği ve geçiş ücretini ödemediği gerekçesiyle borç ihbarnamesi gönderildi.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Pusan köyünde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan 58 yaşındaki Osman Solak'a, Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Mart 2008 ve 7 Nisan 2008 tarihleri arasında 43 VA 064 plakalı traktörü ile 10 defa Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçtiği ve geçiş ücretlerini ödemediği gerekçesiyle gecikme bedeliyle birlikte 379 YTL'lik borç tebligatı gönderildi. Köprüden traktör geçişinin kesinlikle yasak olduğunu dile getiren Osman Solak, "Ben hayatımda İstanbul'a gitmedim.

Cezanın gönderildiği plaka yaklaşık 14 yıldır benim üzerime kayıtlı. Gelen ihbarnameye göre ben traktörümle birlikte 10 defa köprüden geçmişim. Bildiğim kadarıyla köprüden traktör geçişi yasak. 379 YTL'lik borç ihbarnamesini görünce şoke oldum. Gerekli itirazı yapacağım. Ancak, bunun için İstanbul Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü'ne gitmem gerekiyormuş. Şu an şaşırmış bir durumdayım" dedi. Solak, hatanın düzeltilmesi durumunda bile Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü yetkilileri aleyhine dava açacağını bildirdi.

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
burası Türkiye olur böyle şeyler

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
Ş... belediyenin işi ne yaptığını bilseee...Hepkesin başına gelebilecek bir olay.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Türkiye Burası Bunlar En Basitleri:)

e_r_EN

e_r_EN

Üye
bu hatayı yapan hale görevinin başındaysa türkiye adam olmaz

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hiç Şaşırmadım.. :ehe

Caldere

Caldere

Üye
...Bu Kadarınada Pes Yani...

Solamente

Üye
bencede normal yani şaşmamak lazım ;)

c3r3n

c3r3n

Üye
:) ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
379 YTL'lik borç ihbarnamesini görünce şoke oldum.

Bir çiftçinin "şoke oldum" demesi de ilginç. Şok oldum yaygın kullanımıyken hem de.

Tamam, TDK "şoke oldum"u kabul ediyor belki ama Fransızca'dan girme bu kelime gurubu, şok oldum (İngilizce'den gelen) haliyle kullanılıyor. Çiftçi doğrusunu nerden biliyor? Hadi biliyor, peki bu doğrusu mu? Afallamak, çok şaşırmak, feleğini şaşırmak, neye uğradığını anlamamak, şaşırıp kalmak, hayret etmek gibi bir sürü kullanımı varken. Çiftçimiz bile Fransızca konuşuyor. Nereye gidiyoruz acaba...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bir çiftçinin "şoke oldum" demesi de ilginç. Şok oldum yaygın kullanımıyken hem de.

Tamam, TDK "şoke oldum"u kabul ediyor belki ama Fransızca'dan girme bu kelime gurubu, şok oldum (İngilizce'den gelen) haliyle kullanılanılıyor. Çiftçi doğrusunu nerden biliyor? Hadi biliyor, peki bu doğrusu mu? Afallamak, çok şaşırmak, feleğini şaşırmak, neye uğradığını anlamamak, şaşırıp kalmak, hayret etmek gibi bir sürü kullanımı varken. Çiftçimiz bile Fransızca konuşuyor. Nereye gidiyoruz acaba...

:D :D Vay be Konu 180 Derece Sapmış.. :kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:D :D Vay be Konu 180 Derece Sapmış.. :kop:

Konuların okuyan herkes farklı şeyler görür Msinal biliyorsun :) Ve bizimle burada paylaşır...

Zaten ceza hakkında ne denebilir ki? :ohannes:

Ya da belki alay edilebilir! Çiftçi İstanbul'a gelmedi ama ya traktör geceleri kaçıp boğaza gezmeye geliyorsa?.. Belki traktör uyurgezerdir. Belki çiftçi uyursürerdir vs...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Konuların okuyan herkes farklı şeyler görür Msinal biliyorsun :) Ve bizimle burada paylaşır...

Zaten ceza hakkında ne denebilir ki? :ohannes:

Ya da belki alay edilebilir! Çiftçi İstanbul'a gelmedi ama ya traktör geceleri kaçıp boğaza gezmeye geliyorsa?.. Belki traktör uyurgezerdir. Belki çiftçi uyursürerdir vs...

Demek İstediğini Anlıyorum Kardeşim..
Hani O Kadar Siyahın İçinde Bembeyaz Parlamayı Biliyorsun..
Herkes "Ceza" Derken TDK'yı Kattın Ya Helal Olsun.. Ama Haklı Olarak Tabi..
Bu Konuda En Büyük Destekçinim.. :oke:

Solamente

Üye
Demek İstediğini Anlıyorum Kardeşim..
Hani O Kadar Siyahın İçinde Bembeyaz Parlamayı Biliyorsun..
Herkes "Ceza" Derken TDK'yı Kattın Ya Helal Olsun.. Ama Haklı Olarak Tabi..
Bu Konuda En Büyük Destekçinim.. :oke:

Buda onun farkı bende buna şaşırmadım hep yorumlarını takip ediyorum acaip merak ediyorum süper şeyler çıkıyo yorumlarından :oke:

Quattro

Quattro

Üye
Anlaşılan sahte plakalı araç köprüden geçip giderken ödeyeceği cezada bu amcamıza kalmış.Ayrıca preator görüşlerine katılıyorum:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Anlaşılan sahte plakalı araç köprüden geçip giderken ödeyeceği cezada bu amcamıza kalmış.Ayrıca preator görüşlerine katılıyorum:oke:

Evet, kuvvetle muhtemel öyle!..

(Teşekkürler quattro :oke:)

elmyra

Üye
nedense bende hiç sasırdığımı söyleyemiyecem burası Türkiye olur böyle seyler güleriz ağlanacak halimize

gecen bir konu paylaşmıstım adamın kredi kartı olmadığı halde kredi kartı harcaması yüzünden icra gelmiş adama

ne yaparsanız yapın bazı seylere ne aklınız erer ne fikriniz yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt