Şaka felan mı bu?

Sponsorlu Bağlantılar

umitgul18

umitgul18

Üye
Oğuzhandan açıklama bekliyoruz :@

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
hayırdır konumda örgütlenme görüyorum.reddi maxicep felan :ehe benim de başımı yakmayın sopa: bu bug işini sevdim bir daha ne zaman olur :ehe

- - - Eklendi - - -

oğuzhan kendini savunma herşey ortada :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tamam her şeyi itiraf ediyorum... Ben gizli modum. :( Ben casusum. Sattım sizi. Özellikle Tahir'i sürekli adminlere şikayet ettim. Akıncı'nın nickini gıcıklığını Humbaracı, MrExpert'in nickini ise Çiğğğğğğ KöFteeeeeğğğ yaptıracağım. Ha ha ha ha aha öğrendiniz işte. Hadi gelin bakalım. Ne yapacaksanız yapın.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface, -Akıncı, Joker ve 1 kişi daha
Akıncı

Akıncı

Üye
:dover:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Türe

Türe

Üye
Tamam her şeyi itiraf ediyorum... Ben gizli modum. :( Ben casusum. Sattım sizi. Özellikle Tahir'i sürekli adminlere şikayet ettim. Akıncı'nın nickini gıcıklığını Humbaracı, MrExpert'in nickini ise Çiğğğğğğ KöFteeeeeğğğ yaptıracağım. Ha ha ha ha aha öğrendiniz işte. Hadi gelin bakalım. Ne yapacaksanız yapın.

sopa:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Oğuzhan
MrExpert

MrExpert

Üye
:zong:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Oğuzhan
Joker

Joker

Emekli Yönetici
:zong:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
bari burak ı mod yap

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Bende gizli Adminim aslında size kendimi yavru mod diye tanıttım ozide bizim aşiretten :pro:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
tanıttın mı :aha:

Kerim.

Kerim.

Üye
Oguzhan?:kro2:

Akıncı

Akıncı

Üye
alttlara bak yorma beni:)

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
hort

MrExpert

MrExpert

Üye
Tamam tamam itiraf ediyorum oğuzhan gizli admin bende gizli modum daha dün konuştuk bende gizli admin olcaktım ama ifşa olduk :(

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
tamam beyler hepimiz gizli adminiz :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Fake hesabım bu.Ben kurdum bı siteyi.Adım Ozan.

Üst Alt