SajiOS v5 ( Telefonunuzu vista yapın Süper Ötesi )

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

A1234567A

A1234567A

Üye
teşekkürler mehmet abi

snl_corsan

snl_corsan

Üye
kanka bunlar super beaa ben de kendime gore windows vista yaptım ama benimki ufak defek yazılım değil tam sürüm işletim sistemi :)yakında sizlerlede paylaşcam bunu

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kanka bunlar super beaa ben de kendime gore windows vista yaptım ama benimki ufak defek yazılım değil tam sürüm işletim sistemi :)yakında sizlerlede paylaşcam bunu

Hadi bakalim bekliyoruz

Indiana Jones

Üye
teşekürler e51 de çalıştı

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim

zeki360

Üye
saolasın ellerine saglik

bedran21

Üye
saol dostum

habbuj

habbuj

Üye
çok teşekkürler

fizy09

Üye
arkadaşlar benim n95 8gb de bu ekteki programlardan flash lite'ı hem hafıza kartına hemde telefonda denedim ama signed yaptığım halde hata veriyor.hata da bileşen hatasımı diyordu.öyle birşey

--------------- Ekleme ---------------

bu dahili bir bileşen diyor..

Majesty1995

Üye
Kardeş flash lite 3 ve pythonu yükledim ama şimdi ne yapıcam lütfen yardım :hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeş flash lite 3 ve pythonu yükledim ama şimdi ne yapıcam lütfen yardım :hmmm
Programı yükle

arkadaşlar benim n95 8gb de bu ekteki programlardan flash lite'ı hem hafıza kartına hemde telefonda denedim ama signed yaptığım halde hata veriyor.hata da bileşen hatasımı diyordu.öyle birşey

bu dahili bir bileşen diyor..
demekki önceden yüklemişin bunu veya bir program yüklemeni engelliyor x plore ile sys ve private klasörüne bir bak flaslite alakalı bir dosya varmı

exmurat

exmurat

Üye
n95 te çalışıyorsa takdir ediyorum seni

Mehmetce38™;1859303' Alıntı:
Ilk kez çalıştırdığınızda kullanıcı adınızı,ve şifre sorar
programı şifre ile koruyabilirsiniz

Temalar, Özellikler eklendi. sajiOS ile custominize farklı
temalar var. BTW 3 teması varsayılan olarak yer aldı

Bir stil Vista Kenar Çubuğu alfa transperancy ile oluşturulur + saat + takvim + Media Player + bildirim okunmamış msj, profil ve misscalls .. için uyarılar

- Tuş kilidi özelliği eklendi. Şimdi, SajiOS de * tuşunu basılı tutarak tuş takımını kilitleyebilirsiniz.

Nasıl yüklenir?
SajiOS Flash Lite 2.0 ve Python dili kullanılarak geliştirilmiştir Flash Lite 2.0 veya 3.0, yüklü olması gereklidir ve Python yüklü olmalıdır.. PYTHONU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ FLASHLİTE'Yi İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ ((n73te denendi)) eğer hafıza kartında çalışmazsa telefon hafızasına yükleyin

paylaşım icin teşekkürler.bu programı calıştırdım ama hic bir işe yaramıyorki örnegin başlata bastım.menüde bişeyler acılıyor bi işe yaramıyor,masa üstünde bunlar calışmıyorki

windows media player
opera yüklü oldugu masaüstündeki opera linkine tıkladıgımda calışmıyor
not defteri var oda calışmıyor
msn
adobe
filan yani calımıyor kullanılmıyorki

başlata basıyorum
computer calışmıyor
documents calışmıyor
internernet
v.s. calıştıramadım bir kac ayarı var tanıtıyoruz ama tam tutturamadım
örnegin masa üstü teması sectigimizde onun ikonunu ve asıl dosyasınıda seciyoruz o şekilde kullana biliriz.bu konuya biraz acıklık getirirmisiniz.teşekkürler

sonicorcist

sonicorcist

Üye
iyi çalışma

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mükemmel bir program eline sağlık abi:oke:

mafia888

mafia888

Üye
usta ben kurdum dediklerini önce python flashlite 3 ardında programı yükledim çalışmadı n73 me benimde

exmurat

exmurat

Üye
Çok cacık bişey program bu bence,bi işe yaramıyor çünkü,kullanılmıyorki arkadaşlar,Ben kurdumda ne oldu sıfıra sıfır elde var bir haybiye telefonda yer tutuyor :) hiçbir programı aktif edemiyorsunuzki,yapan varsa söylesinde bizde kullanalım :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok cacık bişey program bu bence,bi işe yaramıyor çünkü,kullanılmıyorki arkadaşlar,Ben kurdumda ne oldu sıfıra sıfır elde var bir haybiye telefonda yer tutuyor :) hiçbir programı aktif edemiyorsunuzki,yapan varsa söylesinde bizde kullanalım :)

bence güzel flash tabanlı bir uygulama siz neyi çalıştıramadınızki

fazo

fazo

Üye
teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

Üst Alt