serinaga
Üye
Mikemmelsin adamım, GÜZEELL !ne ayfon ne samsung ne de haticebenim gönlüm sendedir sende.canım ciğerim N8 im.Ben seni pek cok severim![]()
Mikemmelsin adamım, GÜZEELL !ne ayfon ne samsung ne de haticebenim gönlüm sendedir sende.canım ciğerim N8 im.Ben seni pek cok severim![]()
Mikemmelsin adamım, GÜZEELL !
hocam notun 80ALIN Bİ TANE DE BENDEN;Usandık annayı bekleyi bekleyiherkes telefonunu hackleyişimdi de bekliyoruz belleyiacaba nokıa neyi bekleyi -ssuu18-
şiiri incelersek : a–a–a–a şeklinde. "leyi" REDİF. "i" yarım uyak 
ALIN Bİ TANE DE BENDEN;
Usandık annayı bekleyi bekleyi
herkes telefonunu hackleyi
şimdi de bekliyoruz belleyi
acaba nokıa neyi bekleyi
-ssuu18-
hocam notun 80şiiri incelersek : a–a–a–a şeklinde. "leyi" REDİF. "i" yarım uyak
![]()
anna anna dediler
basimizin etini yediler
belle tarihi vermeyip
umidimizi kestileer
tema:ümitsizlik
uyak duzeni:aaxa
-ler redif, -di tam kafiye![]()

Hop hop kendi şiirinizi incelemek yasaktıranna anna dedilerbasimizin etini yedilerbelle tarihi vermeyipumidimizi kestileertema:ümitsizlikuyak duzeni:aaxa-ler redif, -di tam kafiye
![]()
hoca benim burda. Ayrıca "ler" REDİF. di diye kafiye yoktur.
notun : şiire 85 incelemeye 0
----------Eklendi @ 22:17:33 ---------- Yazıldı @ 22:16:47 ----------
Ben mimar olarakedebiyatcilari bekliyoruzbir edebiyatci olarak favori sayfam artik
![]()

bende oyle demisim ustaHop hop kendi şiirinizi incelemek yasaktırhoca benim burda. Ayrıca "ler" REDİF. di diye redif yoktur.
notun : şiire 85 incelemeye 0
----------Eklendi @ 22:17:33 ---------- Yazıldı @ 22:16:47 ---------- Ben mimar olarak
![]()
bdah oku istersen
ler redif di tam kafiye
o kurali bilmyodum kardesm pardn =)"–ler" redif tamam.. "–di" orada kafiye oluşturmaz.bende oyle demisim ustabdah oku istersen
ler redif di tam kafiye
o kurali bilmyodum kardesm pardn =)
bi daha olmasın

Walla konu nerelerden döndü de nerelere gittiydi, çekip çekip çıkardım. Bakalım şimdi nereye koşuyor ... Şimdi bunu şiirleştirelimKonu başlığını değiştirip; "Ayrıntılı Türkçe Dersi Verilir(Kafiye ve Redif Bilgisi)" yapsanız konu hit yapar tahminimce![]()
ne polemiği yavNokia gitti gümbürtüyeGelmez artık cümbüşe Ben geçtim samsungaDarısı hepinizin başına ( bir anda bu kadar geliyor bide saatin etkisi eee bide markaları göz önünde tutup polemik çıkarmayın öylesine yazılmış bir 4lük )
şiir a–a–b–b şeklinde. İlk 2 satırda "–e" REDİF kafiye yok. Son 2 satırda "–a" REDİF kafiye yok. Not kafiyeden dolayı 90 hocam 
İşte budur yadünya hayatı sanma boşakurallara uyarsan varırsın hoşasymbianı bırakıp adroide alıncasanırsın geçtim uçuşaOzan(arkadaşlar aslında ben symbiandan memnunum ama kafiyeyi tuturmak amaçlı bişeylerden feragat etmem lazımdı haydi hayırlısı
) o zman mahlasımı da belirteyim Ozan(halk şairi) =)
şiir a–a–b–b şeklinde. İlk 2 satırda "–a" REDİF. "–oş" tam uyak. Son iki satırda "–a" REDİF. Kafiye yok. Not : 95 
l[/COLOR]İşte budur yaşiir a–a–b–b şeklinde. İlk 2 satırda "–a" REDİF. "–oş" tam uyak. Son iki satırda "–a" REDİF. Kafiye yok. Not : 95
![]()

eywallah dostum
not da kralmış hea
5 puanı nerden kırdın acep