Şair-i Şehri SYMBIAN^3

Sponsorlu Bağlantılar

ssuu18

Üye
ALIN Bİ TANE DE BENDEN;

Usandık annayı bekleyi bekleyi
herkes telefonunu hackleyi
şimdi de bekliyoruz belleyi
acaba nokıa neyi bekleyi

-ssuu18-

spartuas

spartuas

Üye
ALIN Bİ TANE DE BENDEN;Usandık annayı bekleyi bekleyiherkes telefonunu hackleyişimdi de bekliyoruz belleyiacaba nokıa neyi bekleyi -ssuu18-
hocam notun 80 :D şiiri incelersek : a–a–a–a şeklinde. "leyi" REDİF. "i" yarım uyak :D

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
ALIN Bİ TANE DE BENDEN;

Usandık annayı bekleyi bekleyi
herkes telefonunu hackleyi
şimdi de bekliyoruz belleyi
acaba nokıa neyi bekleyi

-ssuu18-

Yaw ne cevherler varmış ??? Tşk ...

----------Eklendi @ 21:41:30 ---------- Yazıldı @ 21:39:03 ----------

hocam notun 80 :D şiiri incelersek : a–a–a–a şeklinde. "leyi" REDİF. "i" yarım uyak :D

BURAK, seni Bu Konunun Hocası İLAN ediyorum, NOT verme, uyak-kafiye AYARLARI senindir kardeş ...

Quaresma53

Quaresma53

Üye
anna anna dediler
basimizin etini yediler
belle tarihi vermeyip
umidimizi kestileer :D

tema:ümitsizlik
uyak duzeni:aaxa
-ler redif, -di tam kafiye :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
anna anna dediler
basimizin etini yediler
belle tarihi vermeyip
umidimizi kestileer :D

tema:ümitsizlik
uyak duzeni:aaxa
-ler redif, -di tam kafiye :D

Konu başlığını değiştirip; "Ayrıntılı Türkçe Dersi Verilir(Kafiye ve Redif Bilgisi)" yapsanız konu hit yapar tahminimce :ehe

Quaresma53

Quaresma53

Üye
edebiyatcilari bekliyoruz :D bir edebiyatci olarak favori sayfam artik :D

Uruloki

Uruloki

Üye
ercan abi haklı beyler modlardan isteyelim üst konu olsun ya

spartuas

spartuas

Üye
anna anna dedilerbasimizin etini yedilerbelle tarihi vermeyipumidimizi kestileer :Dtema:ümitsizlikuyak duzeni:aaxa-ler redif, -di tam kafiye :D
Hop hop kendi şiirinizi incelemek yasaktır :D hoca benim burda. Ayrıca "ler" REDİF. di diye kafiye yoktur. :D notun : şiire 85 incelemeye 0 :D----------Eklendi @ 22:17:33 ---------- Yazıldı @ 22:16:47 ----------
edebiyatcilari bekliyoruz :D bir edebiyatci olarak favori sayfam artik :D
Ben mimar olarak :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Hop hop kendi şiirinizi incelemek yasaktır :D hoca benim burda. Ayrıca "ler" REDİF. di diye redif yoktur. :D notun : şiire 85 incelemeye 0 :D----------Eklendi @ 22:17:33 ---------- Yazıldı @ 22:16:47 ---------- Ben mimar olarak :D
bende oyle demisim usta :D bdah oku istersen :D ler redif di tam kafiye :D o kurali bilmyodum kardesm pardn =)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
tmam dostum peki :D

murat2414

Üye
Nokia gitti gümbürtüye
Gelmez artık cümbüşe
Ben geçtim samsunga
Darısı hepinizin başına

( bir anda bu kadar geliyor bide saatin etkisi eee bide markaları göz önünde tutup polemik çıkarmayın öylesine yazılmış bir 4lük )

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Quaresma53

Quaresma53

Üye
dünya hayatı sanma boşa
kurallara uyarsan varırsın hoşa
symbianı bırakıp adroide alınca
sanırsın geçtim uçuşa :D

Ozan

(arkadaşlar aslında ben symbiandan memnunum ama kafiyeyi tuturmak amaçlı bişeylerden feragat etmem lazımdı haydi hayırlısı :D ) o zman mahlasımı da belirteyim Ozan(halk şairi) =)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
Konu başlığını değiştirip; "Ayrıntılı Türkçe Dersi Verilir(Kafiye ve Redif Bilgisi)" yapsanız konu hit yapar tahminimce :ehe
Walla konu nerelerden döndü de nerelere gittiydi, çekip çekip çıkardım. Bakalım şimdi nereye koşuyor ... Şimdi bunu şiirleştirelim

Bir şiir vardı symbian kafiyeli ahanda bu konu başlığında,
Konusu nerelerden döndü de çekip aldım bir şiir tadında,
Serinaga söyler cebin kralı çizer gelin dostlar işte buraya
Bir şiir de sen yazsan, notunu verir elbet bizim burak ağa.

Serinağa ...

spartuas

spartuas

Üye
Nokia gitti gümbürtüyeGelmez artık cümbüşe Ben geçtim samsungaDarısı hepinizin başına ( bir anda bu kadar geliyor bide saatin etkisi eee bide markaları göz önünde tutup polemik çıkarmayın öylesine yazılmış bir 4lük )
ne polemiği yav :D şiir a–a–b–b şeklinde. İlk 2 satırda "–e" REDİF kafiye yok. Son 2 satırda "–a" REDİF kafiye yok. Not kafiyeden dolayı 90 hocam :D

----------Eklendi @ 23:16:26 ---------- Yazıldı @ 23:12:53 ----------

dünya hayatı sanma boşakurallara uyarsan varırsın hoşasymbianı bırakıp adroide alıncasanırsın geçtim uçuşa :D Ozan(arkadaşlar aslında ben symbiandan memnunum ama kafiyeyi tuturmak amaçlı bişeylerden feragat etmem lazımdı haydi hayırlısı :D ) o zman mahlasımı da belirteyim Ozan(halk şairi) =)
İşte budur ya :D şiir a–a–b–b şeklinde. İlk 2 satırda "–a" REDİF. "–oş" tam uyak. Son iki satırda "–a" REDİF. Kafiye yok. Not : 95 :D

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Quaresma53
Quaresma53

Quaresma53

Üye
l[/COLOR]İşte budur ya :D şiir a–a–b–b şeklinde. İlk 2 satırda "–a" REDİF. "–oş" tam uyak. Son iki satırda "–a" REDİF. Kafiye yok. Not : 95 :D

:D:D eywallah dostum :D not da kralmış hea :D 5 puanı nerden kırdın acep :D

Üst Alt