Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahurda çay içmeyin!
Sponsorlu Bağlantılar
Türe
Üye
Ilk sahur çay içmedim, bugün bir bardak içtim. Bakalim farkı Gorucez
arslanla
Üye
meyve suyu iyi gelirmiş çayın alternatifi olur bence...
Oğuzhan
Üye
İctim gitti valla. :
ultrayer6
Üye
Konu Sahibi
"baktım senin gibi doktorlar da içme demiş bende dün ayran içtim ve iftarda sadece 1 bardak su içtim, önceden sahurda fazla çay içtiğim için iftarda 4 5 bardak su içerdim. faydası oldu"
Facebook'tan bir arkadaşın gönderdiği mesaj.
maxiceppro
Üye
çayyylaaarr..
can_huso_sulo
Üye
Bende hep içerim ama heçde susamam
fk555897
Üye
Arkadaşlar geçende bir doktor çay yerine soda veya ayran öneriyordu.
Oyle diyosunda dun 3-4 dolma goturdum hemen 2inci dunya savasi cikti midemde
Baskentliia
Üye
ben içtim bişey olmadı
hayrolla.
Üye
ndn icmeylmki
iOSait
Üye
Ben sucuk bile yedim hicbisi olmafi benim suyla isim yok iftarimi hep yemekle aciyorum dun iftarda hic su icmedim neredeyse
İhtiyar.
Üye
Çaysız olurmu toprağım
yeauw
Üye
yahu acıkmayıp susamayacaksak niye tutuyoruz bu orucu biz
hikmet366
Üye
bazılarıda diyor ki susatmiyor
Haluk.
Üye
Saol uyarı için
KDR_BDS
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Çooooook doğru[/SIZE][/COLOR]
VeysiTekinTR
Üye
BANA GÖRE HATALI BİR AÇIKLAMA OLMUŞ ÇÜNKÜ ben çay içmediğimde çok susuyorum. yani o uzmanlar öyle çıkıyor televizyona açıklama yapıp duruyorda o açıklama kime göre doğru kardeşim. her insan bir mi sanki. ama mesela babamda çay içince çok susuyor. yani kişiden kişiye değişir bu. o yüzden HER TELEVİZYONA ÇIKAN HER KONUDA BİLGİLİ OLDUĞUNU GÖSTERMEYE ÇALIŞAN VE HİÇ BİR HALTA YARAMAYAN İNSANLARA BENCE KULAK VERMEMEK LAZIM. Bunu kendinde dene önce
- - - Eklendi - - -
ama şunu da belirteyim normalde çayı çok az tüketiyorum hatta bazen hiç içmediğim de oluyor ama susuzluğumu aldığı için ben her sahurda bir iki bardak içiyorum.