Sahurda çay içmeyin!

Sponsorlu Bağlantılar

hepar92

Üye
#dirençay

lolaman

lolaman

Üye
ben içtim ama peşinden 1 litre su içtim şu an içimde uzaklaşmadı daha ama yarın nasıl olacak bilmiyorum :D

byhas

byhas

Üye
Zaten çayı pek sevmem ben haftada 1 bardak anca içerim :D Bilgi için teşekkürler.

-efşan

-efşan

Üye
Türke çay içme denir mi arkadaş...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Invoke
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Bırakamıyoruz ki çayı...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ne bulursak az ye çok su iç bence benim felsefem bu

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Keşke gece okusaydık faydalı bilgi

iOSait

iOSait

Üye
Ayrıca karpuz filan da yememek lazım hararet yapıyor mesela zeytin tost komposto kek filan bunlar olabilir

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Bilgi icin tesekkürler.

arslanla

arslanla

Üye
çaysız sofra düşünemiyorum ama yemeğin arkasından 1 litreye yakın su içersek heralde zorluk çekmeyiz...:)

By gece

By gece

Üye
yıllardır derim "sahurda çay içince oruçta daha çok susuyorsunuz içmeyin" diye ama hep "olurmu yea çay harareti alır eki eki" tarzı cevaplar geliyordu.

Biraz önce televizyon haberlerinde seyrettim, bizzat beslenme doktorları "sahurda çay içmeyin, çay vücuttan suyu uzaklaştırır, harareti almaz, susatır." dediler. Bana inanmıyorsanız onlara inanın.

Çaysız sahurla başlayan oruçlar daha az susayarak geçiyor göreceksiniz.
(Bir de mümkünse en az 2 tane salatalık yiyin sahurda.)

malüm hava çok sicak.soguk çay da susatir mi?

maxiceppro

maxiceppro

Üye
yıllardır derim "sahurda çay içince oruçta daha çok susuyorsunuz içmeyin" diye ama hep "olurmu yea çay harareti alır eki eki" tarzı cevaplar geliyordu.

Biraz önce televizyon haberlerinde seyrettim, bizzat beslenme doktorları "sahurda çay içmeyin, çay vücuttan suyu uzaklaştırır, harareti almaz, susatır." dediler. Bana inanmıyorsanız onlara inanın.

Çaysız sahurla başlayan oruçlar daha az susayarak geçiyor göreceksiniz.
(Bir de mümkünse en az 2 tane salatalık yiyin sahurda.)

Bir bilgi paylaşayım :)
Türkiyede yapılan bir araştırmaya göre türk insanının en sevdiği 3 şey;
1-Türk dizileri 2-Futbol 3-ÇAY ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bazen bu tur araştirmalari da iyi naliz etmek lazim. Yillarca boyle şeyler halka empoze edilip şehir efsanesi haline getirildi. Sonuc olarak cay icin bunu soyleyenin mutlaka bir de tavsiyesi olmuştur şu veya bu şeklinde. Tavsiyesine bakin hangi sektore hizmet icin bu aciklamayi yaptigini anlarsiniz.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bazen bu tur araştirmalari da iyi naliz etmek lazim. Yillarca boyle şeyler halka empoze edilip şehir efsanesi haline getirildi. Sonuc olarak cay icin bunu soyleyenin mutlaka bir de tavsiyesi olmuştur şu veya bu şeklinde. Tavsiyesine bakin hangi sektore hizmet icin bu aciklamayi yaptigini anlarsiniz.

Vallaha bahsettiğim doktor sıvı bir şey içecekseniz meyve sıkın için, daha az susatır dedi. Demek ki o doktor manav sektörüne hizmet ediyormuş. :zzz:

Ya bırakın her şeyin altında oyun aramayı. Bir beslenme doktorunun "çay susatıyor" demesi bile şüphelenilecek hale gelmiş.

enesfurkanakcan

Üye
İyi Geceler
Bugünlük geçti ama yarın mutlaka deniyeceğim.Bakalım eğer durum iyi giderse teşekkürler mesajını eklerim.