marist
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim abim. Ama çalışacağım için kullanamıcam maalesef.Bilgi içinkardeşim, güle güle kullan.
Her gün mü 2gb
Kampanyaya katılan aboneler Ramazan boyunca her gece saat 02:00-06:00 saatleri arasında ücretsiz internet hakkına sahip olacaklar. Üstelik kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken SMS göndermek!
- Kampanya sadece yurt içinde yapılan bağlantılarda geçerlidir.
- Kampanya sadece ses hatları ile yapılan bağlantılarda geçerlidir , data hatlarında geçerli değildir.
- Kampanya sadece saat 02:00-06:00 saatleri arasında geçerlidir.
- Kampanyada Ramazan boyunca faturalı abonelere her gün 250 MB, faturasız abonelere toplam 2 GB internet kullanım hakkı 02:00 - 06:00 saatleri arasında ücretsiz olarak sunulacaktır.
Kısaca; faturalı aboneler hergün 250 MB harcayabilecek, ancak faturasızlar 30 gün boyunca toplam 2 GB harcayabilecek.
Ayrıntılar için :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayırlısı olsun be kardeşim, kullanacağın günlerinde olur elbet.
Rica ederim abim. Ama çalışacağım için kullanamıcam maalesef.
Aman aldanmayın, toplamda diyor yani hergün 02:00 - 06:00 arası faturasız hatlar için 67mb'lık bir kullanım hakkın oluyor.toplamdamı 2GB yoksa günlükmü
Hayırlısı olsun be kardeşim, kullanacağın günlerinde olur elbet.
Bedava şu an dimi
- - - Eklendi - - -
Evet bedava imiş
Aman aldanmayın, toplamda diyor yani hergün 02:00 - 06:00 arası faturasız hatlar için 67mb'lık bir kullanım hakkın oluyor.
Bende de dün hata vermişti bugün onay mesajı geldi
Limitsiz interneti olanlar alamıyor
Sağol abim , yok abim pek sanmıyorum yarın işe başlıcam erkenden kalkıyoruz gece gelincede yorulacağım. Evde yada bodrumda olsaydım kullanırdım.
- - - Eklendi - - -
Hı bedava hayırlı olsun.
- - - Eklendi - - -
aynen zaten 4 saatlik. 4 saatte 2 gb nasıl bitsin.
- - - Eklendi - - -
Aynen bende de aynısı oldu.
Ilk 2 gün yeniliyordu 2 gb'yi dün 2 gb kullandımama bugün Vermiyo sahur internet paketiniz bitmiştir diyo değiştirmişler hergün yenileniyordu oysa
4 saatte bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?