Sahte GTA 5 Videosu YouTube'u Salladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sahte GTA 5 Videosu YouTube'u Salladı
Rockstar Games'in harıl harıl üzerinde çalıştığı ve ne zaman piyasaya sürüleceği hala bilinmeyen GTA 5 için hazırlanan sahte bir oynanış videosuna YouTube'da yorum yağıyor.

Grand Theft Auto 5 şüphesiz ki 2012'nin ve 2013'ün en çok beklenen yapımlarından biri. "Aynı anda iki yılın nasıl en çok beklenen oyunu oluyor?" sorusunu sormadan önce hemen belirtelim, oyunun çıkış tarihi bilinmiyor ve bu yıl ya da önümüzdeki yıl piyasada olacak.

Ümitlerimiz oyunun bu yıl piyasaya sürülmesi ve 2012'nin son aylarını kaliteli bir yapımla geçirmek yönünde olsa da Rockstar Games bu konuda ser verip sır vermemeye devam ediyor.

Oyunun hayranları da hem biraz haşarılık yapmak amaçlı olarak hem de oyuna olan sevgilerini göstermek adına hazırladıkları sahte videolarla ortalığı karıştırmaya devam ediyor.

Son olarak hazırlanan sahte bir oynanış videosu, YouTube üzerinden yayımlandı ve ciddi anlamda yorum rekorları kırmaya başladı.

Yüklendikten çok kısa bir süre sonra 3.000'den fazla yorum alan videonun şu anda da aktif olarak yorum almaya devam ettiğini görebiliyoruz.

Sözü daha fazla uzatmadan sizleri sahte video ile baş başa bırakalım. Belki siz de girip bir şeyler yazmaya karar verirsiniz.

İyi seyirler.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Silinen Üye 1386412
Cevap
4
Görüntüleme
297
PALA.
Silinen Üye 1386412
Cevap
2
Görüntüleme
271
Silinen Üye 2526643
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
256
MAERKEK


Üst Alt