sahibinden.com dan alışveriş yaparken dolandırıldım yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
sahibinden.com dan alışveriş yaparken dolandırıldım yardım edin
arkadaşlar dün akşam sahibinden sahibinden.com dan get ilanlı n9 telefon aldım.telefon bugün elime ulaştı fakat kutudan telefon değil atari gibi birşey çıktı.bende ödeme sürecini duraklattım.fakat satıcı ısrarla telefon gönderdiğini iddia ediyor.ama ben kargo paketini kargo şubesinde güvenlik kamerasının olduğu yerde açtım.şimdi site bana bu parayı iade edermi

aleranol

aleranol

Üye
etmesi lazım. Kanıtını gösterirsen kabul eder. Daha iyi bilenlerde vardır.

larten123

larten123

Üye
:oha: geçmiş olsun kardeşim verir heralde :bilmm git şikayet et

pirenuri

pirenuri

Üye
g.o kardesim uzuldum valla boyle serefsizler de var iste sikayet et

amcalu1

amcalu1

Üye
Hakkını ara

Seglopsi

Seglopsi

Üye
kardeş geçmiş olsun. eğer kamera kayıtları varsa paranı alırsın. paranı alınca da durma git savcılığa da başvur.

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
etmesi lazım. Kanıtını gösterirsen kabul eder. Daha iyi bilenlerde vardır.
kanıt derken kargo görevlisi tutanak tutmadı.sadece kırık vb.hasarlı çıkarsa tutanak tutulur dedi fakat güvenlik kamerası görüntüleri var iş çok ileriye giderse

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
hakkını ara kardeşim kamera görüntülerini al

aleranol

aleranol

Üye

kanıt derken kargo görevlisi tutanak tutmadı.sadece kırık vb.hasarlı çıkarsa tutanak tutulur dedi fakat güvenlik kamerası görüntüleri var iş çok ileriye giderse

bence direk onları kullanmak daha iyi olur. Adamlara söyle kargodakilere böyle böyle de. Mecburen yardımcı olurlar. Eğer olmaz ise tüketici hakları var mahkemeler var. Sökerek alırsın.

amcalu1

amcalu1

Üye
O değilde böyle serefsizler yüzünden internette alışveriş yapamaz olduk işin yoksa uğraş dur şimdi

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Adam parasını veriyor gönder işte be adam.Uğraştırıyorsun adamı şimdi tüketici haklarıyla mahkemeyle kamera kayıtlarıyla falan sırf bu gibi nedenler yüzünden bu tür sitelerden bir şey almaya korkuyorum.Bu herif niye ısrarla yolladım diyor o da ayrı bir şey.

15097

15097

Üye
hakkını ara şikayet et g. olsun :(

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşım her ne kadar parasını ödesende, sen onay vermediğin sürece sözleşmede yazan sürede iade edeceğini, doğru ürünün gelmediğini hemen belirt, paranı geri alırsın. Ama önce sahibinden kurallarını bir oku derim ...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Çok geçmiş olsun kardeş, bende bi ara yapıyordum alışveriş tam anlaşmıştık adam önce paranın yarısını bugün hesabıma yatır yarın sana şu kargo ile kargo merkez şubesine telefonu göndercem deyince iş karıştı bende vazgeçtim, eğer kamera kaydı vs mevcutsa hakkını ara kardeşim tekrardan çok çok geçmiş olsun

brkpsmst

Üye
g.o kamera kayıtlarını biran önce alın isterseniz saklama kapasiteleri değişebiliyor almak istediğiniz de ulaşamaya bilirsiniz umarım gerek kalmaz

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
çok geçmiş olsun :(

kmesne

kmesne

Üye
Bence paranı geri alsan bile adama dolandırıcılıktan dava aç kendini zeki sananların ceza alması gerekiyor çünkü !

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar mahkeme kararı olmadan kamera kayıtlarını alabilirmiyim vede o kayıtlar ne kadar süreyle saklanır

avcitalip

avcitalip

Üye
geçmiş olsun kardeşim,herkesin dediği gibi git hakkını ara böyle şerefsizlerin yüzü gülmesin !,kargodakilere rica et kamera kayıtlarını almam lazım de durumu izah et eğer olmaz falan derseler o kargo şirketinin en üst makamına kadar rica et illaki birşey çıkar o görüntüleri biran önce alman lazım bunu unutma hatta git yarın al kapesitelerine göre geriden gelen videoları siler kayıt cihazları :oke: böyle adi heriflere gıcık oluyorum,eğer paranı kurtaramazsan hakkını haram et Allah sana o parayı bir şekilde verir ondanda fazlasıyla alır :evet:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar mahkeme kararı olmadan kamera kayıtlarını alabilirmiyim vede o kayıtlar ne kadar süreyle saklanır

bizim dükkandakiler mesela 3 haftaydı diye hatırlıyorum ama sen elini çabuk tut bizimki yeni makineydi :oke:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Yazık günah be kardeşim nasıl insanlar var anlamıyorum..Böyle insanlar yüzünden internetten alışverişe kimse sıcak bakmıyor işte..Geçmiş olsun kardeşim gerçekten çok kötü bi durum..Kamera kayıtlarını ilk başta vereceklerini sanmıyorum..sen savcılığa şikayette bulun ve kamera kayıtlarının olduğunu söyle onlar mutlaka isterler zaten ve o zaman mecburen kayıtları sana verirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt