foronc Üye arkadaşlar ben kullanıyorum hatta açık bile bıraka bilirsiniz kontür yemiyor yalnız wap ayarlarınızı 2222 isteyin
arkadaşlar ben kullanıyorum hatta açık bile bıraka bilirsiniz kontür yemiyor yalnız wap ayarlarınızı 2222 isteyin
hotbord_34 Üye Turkcelde de kontor dusuyor ınternet paketi olmasi gerekli devamli kullanmak ıcın ben 6600 denıyorum ama paket olmayınca hata verıyor bende
Turkcelde de kontor dusuyor ınternet paketi olmasi gerekli devamli kullanmak ıcın ben 6600 denıyorum ama paket olmayınca hata verıyor bende
_By&MaTTaFix_ Üye Ya arkadaşlar 6600dan giriyorum herşey ii ama bu her yaptığım işlem için bağlantı izni istiyor nasıl halledecem
Ya arkadaşlar 6600dan giriyorum herşey ii ama bu her yaptığım işlem için bağlantı izni istiyor nasıl halledecem
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi Internet yazın 2222'ye ücretsiz gönderin , gelen ayarı kaydedin ve o ayarla girin, kontör gitmeyecektir.
Internet yazın 2222'ye ücretsiz gönderin , gelen ayarı kaydedin ve o ayarla girin, kontör gitmeyecektir.
emillio Üye Ericsson T630 kullanıyorum, uygulamayı telefonuma attım telefonda java olmasına rağmen sahadan uygulaması için geçersiz uygulama uyarısı verdi. Nasıl çözebilirim bu sorunu ? Yardımcı olursanız sevinirim
Ericsson T630 kullanıyorum, uygulamayı telefonuma attım telefonda java olmasına rağmen sahadan uygulaması için geçersiz uygulama uyarısı verdi. Nasıl çözebilirim bu sorunu ? Yardımcı olursanız sevinirim
arda5334 Üye ya samsung e250 telefonum var java olmadan çalışmıyo sanırım javayı nasıl indirebilirim telefonuma