Sahadan 1.01(5) Son Sürümü Burda

Sponsorlu Bağlantılar

iagturk

Üye
Tskkurler

denizgfb23

Üye
teşekkürler...

kelleci0101

Üye
saol

gwn.gwn

Üye
eski sürümle wi-fi kullanıp girebiliyodum şimdi hata alıyorum .. niye ??

hahaha12312

Üye
bağlanmıyor.....

Forever_24

Üye
eyvallah

Forever_24

Üye
n 95 te sımdılık sebeke sorunu var yardmcı olur musunz

sergie10

Üye
tsklerr

u_cosar

u_cosar

Üye
ücretsiz olması iyi

fatih3111

fatih3111

Üye
setup nerde ?
,

bybasel

Üye
eski sürümünü açmıyor simdi yeni sürüm istiyor uploadlayabilir misiniz lütfenn

gora"

gora"

Üye
bu ne:naughty:

cemal1905

cemal1905

Üye
    Konu Sahibi
en kısa zamanda son sürüm ekleyecem

----------Eklendi @ 10:18:38 ---------- Yazıldı @ 10:11:42 ----------

m.getjar.com/mobile/27729/sahadan-for-samsung-sgh-e250 mobil internetiniz varsa burdan indirebilirsiniz yalnız turkcell hat şart çünkü hata şifre gönderiyo şifreyi aldıktan sonra istediğiniz hattan kullanabilirsiniz

turkeyis

Üye
en kısa zamanda son sürüm ekleyecem

----------Eklendi @ 10:18:38 ---------- Yazıldı @ 10:11:42 ----------

m.getjar.com/mobile/27729/sahadan-for-samsung-sgh-e250 mobil internetiniz varsa burdan indirebilirsiniz yalnız turkcell hat şart çünkü hata şifre gönderiyo şifreyi aldıktan sonra istediğiniz hattan kullanabilirsiniz

kardeş internet paketi yok ya upload et yeni sürümü ben indiremiyom kendim hata veryo sen upload ette pcden tele atam

hardmaster

Üye
öncelikle saolsın. jar dosyalarını pc ye attım sora telefona ama çalışmadı hala yeni sürüm yükleyin die bir hata veriyo neden olabilir

cemal1905

cemal1905

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle saolsın. jar dosyalarını pc ye attım sora telefona ama çalışmadı hala yeni sürüm yükleyin die bir hata veriyo neden olabilir
Eklentideki eski sürüm ztn turkcell hattınız varsa uygulama dukkanından bedava indirebilirsiniz eğer yoksa mecbur int. olmak zorunda çünkü paranız gider

hardmaster

Üye
turkcell hattım ama telefonum samsung bunu nete girip tlfndan indirmiyo zaten sorun yaratıyo samsung tlfnlarda sizden istediğim eklenti şeklinde atamazmısınız sahadan ı pc ye indirip atalım tlfna başka türlü yapamıyorum çünkü

cemal1905

cemal1905

Üye
    Konu Sahibi
elimde malesef 6300 ım yok şu anda tel. eskiden oydu şimdilik sana yardım edemiyecem ama indirirse bi deniyim----------Eklendi @ 18:16:56 ---------- Yazıldı @ 18:03:56 ----------kardeş indirmeyi denedim ama dediğim gibi s40 tlf. lazım jar dosyası olarak inmiyo direk yüklüyo telim s60v5

Üst Alt