OttomaN TigeR
Üye
Ağzına sağlık abi.
bak ismayilov kardeş, bu forumlarda birçok AZERBAYCAN'lı kardeşimizi tanıdım. hepsi de güzel nazik insanlardı. dost olduk hepsiyle de... hatta reel hayatta dahi AZERİ dostlarım var. fakat bu insanların hiçbiri gelip burada Türk milletinin baştacı ettiği, tarihinin en parlak ve hürmet edilen bir siması olan Yavuz sultan selime hakaret etmedi kötülemedi. olabilir ki, siz sevmeyebilirsiniz; ama biz seviyoruz güzel kardeşim, kalkıp ta irandan gelip burada benim sevdiklerime hakaret edersen o cevapları almayı da göze alacaksın demektir.
ne iştir ki, benim yurdumda AZERBAYCANLI kardeşler bu tür hakaretlerde bulunmaz da, ille de irandan gelen azeri kardeşler dil uzatır benim geçmişime laf söylerler?
lütfen nazik olun, bu ülke insanının değerlerine, hassasiyetlerine saygı gösterin ve asla dil uzatmayın kardeşim.
biliyor musunuz hatta bu irandan gelen azeri kardeşlerin bazılarının sade yavuz sultan selime değil, aynı zamanda peygamber efendimizin pak ve muazzez eşi hz. Aişe annemize, hz. ömer'e, hz. osman'a ağır ve küfre varan sözler sarfettiklerine şahit oldum.
bu millet sizi sever, baştacı eder azeri kardeşim, yalnız... onun mukaddeslerine, tarihi kahramanlarına dil uzattığında babası olsa dinlemez onu bir daha, çizer üzerini...
bilmem anlatabildim mi?!