Van Hohenheim
Üye
1-) Müslümanlığın bütün şartlarını yerine getirmeyini dininden çıkardın türkiyenin sadece %10 unu mu müslüman kabul ettin şimdi sen?
Adam müslanım demek için , Allah var ve inanıyorum demek için islamın bütün şartlarını yerine getirmek mi zorunda.İnsanların dinlerini sen belirleyemezsin müslümanım diyorsa müslümandır.Bir bak bakalım insanların nüfus cüzdanında ne yazıyor Müslüman.
2-) Din, genellikle doğaüstü, kutsal ve ahlaki öğeler taşıyan, çeşitli ayin, uygulama, değer ve kurumlara sahip inançlar ve ibadetler bütünü.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eğer tek dinin İslam olduğunu düşünseydin ''İslam'' derdin.Dinin kelime anlamı bellidir ve ben biz insanlar buna göre anlarız.
O insanlarda gerçek dinin kendi dinleri olduğunu düşünüyorlar onları (milyarlarca insanı) bir çırpıda atamazsın.
Türkiyenin %96.1 ve %99.8 arasındaki Müslüman Nüfusundan %80i Sünni olarak bilmekdedir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dinlerin dünyada ki nüfus oranlarıda aşağıdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3-) İlahi dinlemiyorlar ?? Gerçekten ciddi misin? ilahi dinleniliyor bir çok insan tarafından seviliyor. Sagopa Kajmer daha fazla dinleniyor olabilir çünkü rap , müziğinin sözleri ve ritmi insanların ve büyük oranlada genç kesimin ilgisini çekiyor hoşuna gidiyor (2-3 şarkısı benimde hoşuma gider , gerçekten güzeldir.)
Eyvallah
konu yine lamış
son mesajdan 2.5 saat sonra atılan mesaj ne zamandan beri hort oldu.
Muslumanlik konusunda hicbir sey bildigin yok. Konusuyorsun oyle kale bile almiyorum.
Aynen oyle ama insanlarin ozelligi bu,ustune vazife olmayan herseye burnunu sokuyorlar,ne yapalim biz burdayiz dimdik
Daha sagoyu tanımadan yorum yazıyorlar
Tartışma çıkartmak için mi giriyorsun foruma acaba ?Sagocu değilsiniz. Ne olduğunuda asla bilemeyeceksiniz. O yüzden susun!
Tartışma çıkartmak için mi giriyorsun foruma acaba ?
O zaman biraz daha sakin olmanı öneriyorum
Hayır.
O zaman biraz daha sakin olmanı öneriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?