UpOneTR
Üye
1- Türkiyenin %90'ından fazlası Müslüman şimdi sen bana dini kullanmasının mantıksız olduğunu mu söylüyorsun?
2-Dinsiz daha fazla demişsin Dünyada dinsiz olan insanlar çok azınlıktır.Din dediğinde insanın aklına müslümanlık hristiyanlık yahudilik vs gelir.
3-Dinden kastının müslümanlar olduğunu varsayarsamda , Her şanatçı ilk önce kendi ülkesinde dinlnir ve ünlenir sanatını icra ettiği dile göre o dili konuşan toplumlar tarafından dinlenir izlenir vs. Dolayısıyla ilk önce hayran toplaması için islam üzerinde durması gerekir ki türkiyedeki insanların bir çoğunun beğenisini kazanabilsin.
Sagopa Kajmer çıkıp ateitslikle ilgili şeyler söyleseydi bu sevginizin saygınızın sonsuz bir nefret olacağını düşünüyorum.Ve sonucunda da Türkiyede sevilmeyen insanların aklına fesat sokan bir insan olarak anılırdı hayranı filanda olmazdı.
Cevabını merakla bekliyorum benim söylediklerimde matık hatası varsa lütfen yaz ben seninkileri yazdım. ''''
1- Türkiyenin %90'ından fazlası Müslüman şimdi sen bana dini kullanmasının mantıksız olduğunu mu söylüyorsun?
2-Dinsiz daha fazla demişsin Dünyada dinsiz olan insanlar çok azınlıktır.Din dediğinde insanın aklına müslümanlık hristiyanlık yahudilik vs gelir.
3-Dinden kastının müslümanlar olduğunu varsayarsamda , Her şanatçı ilk önce kendi ülkesinde dinlenir ve ünlenir sanatını icra ettiği dile göre o dili konuşan toplumlar tarafından dinlenir izlenir vs. Dolayısıyla ilk önce hayran toplaması için islam üzerinde durması gerekir ki türkiyedeki insanların bir çoğunun beğenisini kazanabilsin.
Sagopa Kajmer çıkıp ateitslikle ilgili şeyler söyleseydi bu sevginizin saygınızın sonsuz bir nefret olacağını düşünüyorum.Ve sonucunda da Türkiyede sevilmeyen insanların aklına fesat sokan bir insan olarak anılırdı hayranı filanda olmazdı.
Cevabını merakla bekliyorum benim söylediklerimde mantık hatası varsa lütfen yaz ben seninkileri yazdım. ''''
Ha bu arada şimdi gerçekleri söylediğim için bana bir ara Türkiye düşmanı damgası vurmuşlardı şimdide ateist filan ilan ederler...
Elhamdülillah Müslümanım
Forumda dini konuda tartışma yapılmaması gerekmiyomuydu?
Eger bu sonuca benim senin konuna yazdiklarimdan dolayi vardiysan... Soylenecek soz yok...
Güzel cevabım varda boşverelim,gergin ortam iyi değildir
3-Dinden kastının müslümanlar olduğunu varsayarsamda , Her şanatçı ilk önce kendi ülkesinde dinlenir ve ünlenir sanatını icra ettiği dile göre o dili konuşan toplumlar tarafından dinlenir izlenir vs. Dolayısıyla ilk önce hayran toplaması için islam üzerinde durması gerekir ki türkiyedeki insanların bir çoğunun beğenisini kazanabilsin.
Cevabını bekliyorum.Benim söylediklerimde mantık hatası varsa lütfen yaz ben seninkileri yazdım. ''''
Ha bu arada şimdi gerçekleri söylediğim için bana bir ara Türkiye düşmanı damgası vurmuşlardı şimdide ateist filan ilan ederler...
Elhamdülillah Müslümanım
İslam dışındaki bazı kişilerde dinim var der saygı duyarım ama hakikat olarak Tek Din İslamdırDinsiz kavrami ne zamandan beri İslam disindaki dinlere inananlar icin de kullanilir oldu?
İlginc...
Sonunda elinde birseyleri olupta konusan birisi cikti,canimsinsimdi bende yazayim
1-Turkiyenin %90 i 'kagit uzerinde' musluman,islamin kac sartini yerine getiriyor o dedigin kisim? Ben soyleyim,%10 bile etmez,keske dedigin gibi %90 i musluman olsa da ben yanilsaydim
2-dinsiz daha fazladir cunku Allah katinda tek din İslamdir,gerisi zamaninda geldi gecti ama İslamla hepsi son buldu bu yuzden bakalim dunyada kac musluman var ? Abartalim ve 1.5milyar diyelim, %20 eder yani %80 dinsiz kesim yine
3-eger oyleyse neden insanlar ilahi vs dinlemiyorda onu dinliyor? Dini kullanmak demeyelimde dini her aninda yasayan birisi desek daha uygun duser,muzik onemlidir ve de buyuk bir kitle var arkasinda yani birseyler anlatmasi gerekiyor anlatabiliyor muyum,ilmiyle amel etmesi gerekiyor ki buda yanlis anlasiliyor,cok birsey bildigimden soylemiyorum yanlis anlama ama ben bile birseyler ogrendikce onu aktarma ihtiyaci hissediyorum,boylede olmasi gerektigine inaniyorum muzik onemli bir faktor burada..
Ateist olsun baska birsey olsun dusuncesi yanlissa tepkim vardir herdaim,bana gore degil hakikate gore yanlissa.. olmasi gerekende bu degil mi zaten?sana Turkiye dusmani diyenler onlarin dusuncesine ters birsey soylemissindir onlarda cevap bulayinca boyle demistir,muslumanligina ben laf edemem haddim degildir,namaz kiliyorsan ve birisi bunu derse vay o kisinin haline.. rastgelsin..
Dini kullanmak demeyelimde dini her aninda yasayan birisi desek daha uygun duser,muzik onemlidir ve de buyuk bir kitle var arkasinda yani birseyler anlatmasi gerekiyor anlatabiliyor muyum,ilmiyle amel etmesi gerekiyor ki buda yanlis anlasiliyor,cok birsey bildigimden soylemiyorum yanlis anlama ama ben bile birseyler ogrendikce onu aktarma ihtiyaci hissediyorum,boylede olmasi gerektigine inaniyorum muzik onemli bir faktor burada..
dinsiz=ateist ???
Galla ben yoruldum tartismaktan. Cunku ne zaman tartissak bir turlu anlatamiyorum. Sorun bende mi karsimda mi bilemiyorum. Tartisacaksaniz devam edin. Ben cekiliyorum.
Herhangi bir dine mensup olmayan inanmayan kimse.
- - - Eklendi - - -
Çekilme güzel kardeşim gel haklısın haklıyım biz niye pes ediyoruz onlar etsin.
Bu arada şu lensle ilgili bir ara rahatsız edeyim seni
Herhangi bir dine mensup olmayan inanmayan kimse.
- - - Eklendi - - -
Çekilme güzel kardeşim gel haklısın haklıyım biz niye pes ediyoruz onlar etsin.
Bu arada şu lensle ilgili bir ara rahatsız edeyim seni
Dinsiz kavrami ne zamandan beri İslam disindaki dinlere inananlar icin de kullanilir oldu?
İlginc...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?