sagopa'dan çok ağır sözler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sagopa'dan çok ağır sözler
[video=youtube;nYP1qWOUZe4]http://www.youtube.com/watch?v=nYP1qWOUZe4[/video]

adam haklı

• Beğen
Tepkiler: PhyscoDevil, technoshark, fireman87 ve 4 diğerleri

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu adamın bu yönünü de seviyorum.bu ülkenin beyni yıkanıyor,çevremdeki bazı arkadaşlarımı bu açıdan kaybettim bile.kimisi ateist oldu kimisi "peygamber her önüne gelenden çocuk yapmış" diyor.onlar için cidden üzülüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
sh0ck

sh0ck

Üye
Yaptığı müziği gerçekten bende çok seviyorum, severekte dinliyorum. Fakat bu videoda gerçekten çok ağır konuşmuş.

Uslübü Biraz daha kibar olsaydı çok daha Sago'ya yakışır olurdu.

• Beğen
! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
gerçekten bende katılıyorum.

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
sagopanın daha ne sozleri var sarkılarında bilen biliyor bu gibi konular hakkında

• Beğen

Mareşal

Üye
Helal Olsun!!

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sagopa'nın tarzı tarzım değil o yüzden fazla takılmıyorum müzikleriyle. Fakat söylediği bu söz için gerçekten tebrik ediyorum.

Edit: Bizim buralarda ateistliğin ne olduğunu bilmeyenler çoğunlukta.

• Beğen
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sagopa'nın tarzı tarzım değil o yüzden fazla takılmıyorum müzikleriyle. Fakat söylediği bu söz için gerçekten tebrik ediyorum.

Edit: Bizim buralarda ateistliğin ne olduğunu bilmeyenler çoğunlukta.

Arkadaşla aynı fikirdeyim söylediği söz çok iyi. Sırf arkadaş ortamı uğruna inançlarını değiştirip Ateist olanlar, sonra da çok pişman olanlar var.

• Beğen
..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
sago yalan söylemez :good:

kpln04

kpln04

Üye
Ne demiş ki bu

XER01

XER01

Üye
Bende inançlı biri değilim , çıkıp 5 vakit namaz kılacağınıza yoga yapın, daha faydalı olur desem yada 1 ay günde 16 saat niye aç, susuz duruyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz desem ne kadar saçma olur değil mi ? (Ki çevremde oruç tutacağım diye su içmeyerek böbreklerini iflas ettiren yakınlarım var) Herkesin inancı kendine.. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Kimsenin bir ötekinin inancına laf söylemeye hakkı yok . Yok arkadaş ortamına girecekmişte ateist olmuşta öyleymişte.. Cemaat yurdunda ortama girebilmek için namaz kılmaya çalışanlara ne demeli o vakit ?

Geçin bu işleri.

kpln04

kpln04

Üye
"yoga yapacağınıza namaz kılın." demiş.
onu bizim imamda söylüyor

----------Eklendi @ 16:52:52 ---------- Yazıldı @ 16:51:32 ----------

Bende inançlı biri değilim , çıkıp 5 vakit namaz kılacağınıza yoga yapın, daha faydalı olur desem yada 1 ay günde 16 saat niye aç, susuz duruyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz desem ne kadar saçma olur değil mi ? (Ki çevremde oruç tutacağım diye su içmeyerek böbreklerini iflas ettiren yakınlarım var) Herkesin inancı kendine.. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Kimsenin bir ötekinin inancına laf söylemeye hakkı yok . Yok arkadaş ortamına girecekmişte ateist olmuşta öyleymişte.. Cemaat yurdunda ortama girebilmek için namaz kılmaya çalışanlara ne demeli o vakit ?Geçin bu işleri.
şu cemaat işine uyuz oluyorum ha

XER01

XER01

Üye
iOS Developer

iOS Developer

Üye
Bende inançlı biri değilim , çıkıp 5 vakit namaz kılacağınıza yoga yapın, daha faydalı olur desem yada 1 ay günde 16 saat niye aç, susuz duruyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz desem ne kadar saçma olur değil mi ? (Ki çevremde oruç tutacağım diye su içmeyerek böbreklerini iflas ettiren yakınlarım var) Herkesin inancı kendine.. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Kimsenin bir ötekinin inancına laf söylemeye hakkı yok . Yok arkadaş ortamına girecekmişte ateist olmuşta öyleymişte.. Cemaat yurdunda ortama girebilmek için namaz kılmaya çalışanlara ne demeli o vakit ?

Geçin bu işleri.

her müslüman dinini öğretmek ve yaymakla mükelleftir, çevresindeki insanları,eşini dostunu uyarmak onlara doğru olan yolu göstermekle görevlendirilmiştir.kimsenin kimsenin inancına bir şey söylediği yok sadece doğru olanı göstermeye çalışmış arkadaşlar, her müslümanın yaptıgı gibi, ateist olan birini Allah'ın varlığından dolayı Allah' a yöneltebilirim düşüncesiyle yaklaşmışlar. muhtemelen sanada çevrende söyleyen kişiler vardır bunları, bir taraftan arkadaşları yadırgarken kendin faşistlik yapıyor müslümanlara dil uzatıyorsun.(faşistlik belki ağır bir tabir olmuştur ama kim benim ne demek istediğimi o kelime ile çok iyi anlamıştır). konuyu fazla siyasileştirmeden önce son olarak; seni yatan bir Allah, Seni yaratan bir yaratanın var ve bu dünya senin rüya alemin gerçek dünyan ahirettir dostum...kendine çok dikkatt et Allah seni inan kullarından eyler inşallah. selametle...

• Beğen
Tepkiler: technoshark

jigsaw_54

Üye
helal olsun sagooooo...!!!

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
helal olsun be sago ya.Aynen durum böyle.Burlarda bile görüyorum kızlar namaz kılmayı töbe töbe yobazlık olarak görüyor.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt