Sagopa'nın tarzı tarzım değil o yüzden fazla takılmıyorum müzikleriyle. Fakat söylediği bu söz için gerçekten tebrik ediyorum.
Edit: Bizim buralarda ateistliğin ne olduğunu bilmeyenler çoğunlukta.
"yoga yapacağınıza namaz kılın." demiş.Ne demiş ki bu
onu bizim imamda söylüyor"yoga yapacağınıza namaz kılın." demiş.
şu cemaat işine uyuz oluyorum haBende inançlı biri değilim , çıkıp 5 vakit namaz kılacağınıza yoga yapın, daha faydalı olur desem yada 1 ay günde 16 saat niye aç, susuz duruyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz desem ne kadar saçma olur değil mi ? (Ki çevremde oruç tutacağım diye su içmeyerek böbreklerini iflas ettiren yakınlarım var) Herkesin inancı kendine.. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Kimsenin bir ötekinin inancına laf söylemeye hakkı yok . Yok arkadaş ortamına girecekmişte ateist olmuşta öyleymişte.. Cemaat yurdunda ortama girebilmek için namaz kılmaya çalışanlara ne demeli o vakit ?Geçin bu işleri.
onu bizim imamda söylüyor
----------Eklendi @ 16:52:52 ---------- Yazıldı @ 16:51:32 ----------
şu cemaat işine uyuz oluyorum ha
sizin imam rep söylüyo mu ?onu bizim imamda söylüyor
sago hızına yetişemez onunsizin imam rep söylüyo mu ?
Bende inançlı biri değilim , çıkıp 5 vakit namaz kılacağınıza yoga yapın, daha faydalı olur desem yada 1 ay günde 16 saat niye aç, susuz duruyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz desem ne kadar saçma olur değil mi ? (Ki çevremde oruç tutacağım diye su içmeyerek böbreklerini iflas ettiren yakınlarım var) Herkesin inancı kendine.. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Kimsenin bir ötekinin inancına laf söylemeye hakkı yok . Yok arkadaş ortamına girecekmişte ateist olmuşta öyleymişte.. Cemaat yurdunda ortama girebilmek için namaz kılmaya çalışanlara ne demeli o vakit ?
Geçin bu işleri.
Ne demiş ki bu