Sagopa mı ? Cezamı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalmami

jackalmami

Üye
sagopa :hoba:

longway

longway

Üye
Ceza bence

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
size gerçek müzik

doctorrr

doctorrr

Üye
ikiside beş para etmez :dry:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Aman naptın be bartu abi. İki şarkı türündende nefret ediyorum. Hem ben hem tüm rapçiler. Heleki pop... Off aman abi nabtın sen ya :(
efsanevi müzisyenler ve populer olanlar hep popçu ve rock çı ama eminem istisna

bu grupları dinleyin:
marron 5
train
calvin harris
daivd guetta
green day
metallica

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

bu grupları dinleyin:
marron 5
train
calvin harris
daivd guetta
green day
metallica

Eminem gerçekten çok iyi. Bunları da dinlerim bi ara

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

bu grupları dinleyin:
marron 5
train
calvin harris
daivd guetta
green day
metallica

evet bunların şarkıları çok güzel. Bi metallica ile green day dinlemedim ama diğerleri çok güzel. Yabancılar biliyor bu işi.

jackalmami

jackalmami

Üye
yabancı müziklerden hiç hazetmem ben. Anlamadığımdan kaynaklanıyor olabilir:D
benim dinlediğim şarkılarda; yaşanmış, güncel şeyler olacak, Nasihat verecek, azıcık arabesk olabilir(fazlası bünyeye zarar) neşe olacak. Hepsi aynı şarkıda olamaz zaten ama psikolojine göre şarkı dinleyeksin. Benim için şarkıların sözleri önemlidir sırf müzik iyi diye dinlemem. Bana göre de sagopa gayet güzel söz yazıyor. Hele de son zamanlarda biraz dine de eğildi. Tadından yenmiyor artık:D

cukuleaks

Üye

bu grupları dinleyin:
marron 5
train
calvin harris
daivd guetta
green day
metallica
Eminem harbiden harika ama... Heleki baba olduktan sonra küfürü müfürü bıraktı... :)

cukuleaks

Üye
Adam baba olduktan sonra çok değişti. İllimunatiden çıkmak istiyor ama izin vermiolar tehdit ediolar. Eğer hala ısrar ederse sonu 2pac gibi olacak.. :( üzülüyom adama yaw :(

paki96

paki96

Üye
Aynen

Metin MF

Metin MF

Üye

Adam baba olduktan sonra çok değişti. İllimunatiden çıkmak istiyor ama izin vermiolar tehdit ediolar. Eğer hala ısrar ederse sonu 2pac gibi olacak.. :( üzülüyom adama yaw :(

Eminem, tam anlamıyla olmasa da Illuminati'den kurtuldu dostum. Hayranlarının sayesinde kurtuldu...

Şimdi Sagopa Kajmer de aynı durumda. Zorla hizmet ettiriliyor...

cukuleaks

Üye

Eminem, tam anlamıyla olmasa da Illuminati'den kurtuldu dostum. Hayranlarının sayesinde kurtuldu...

Şimdi Sagopa Kajmer de aynı durumda. Zorla hizmet ettiriliyor...
Sagopa kajmerinde öyle olduğunu duymuştum ama hiç ihtimal vermemiştim. Aslında vermem gerekirdi çünkü bunların kullandığı en iyi yöntem sanki o en iyi en terbiyeli en müslüman adammış gibi gösterip hizmet yaptırılması. Bilmiyorum kafam karışık. Acaba sagopa illimunatiyemi hizmet ediyor ?

paki96

paki96

Üye
Bence zorla ettiriliyor

Metin MF

Metin MF

Üye

Sagopa kajmerinde öyle olduğunu duymuştum ama hiç ihtimal vermemiştim. Aslında vermem gerekirdi çünkü bunların kullandığı en iyi yöntem sanki o en iyi en terbiyeli en müslüman adammış gibi gösterip hizmet yaptırılması. Bilmiyorum kafam karışık. Acaba sagopa illimunatiyemi hizmet ediyor ?

Youtube'da YASLICOCUK68 ve minorityreport0'ın videolarını mutlaka izle. Zorla hizmet ettirildiğini anlayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt