aynen rock and pop foreverikiside beş para etmez![]()

ikiside beş para etmez![]()
cıks öyle deme. Eminem king tabii
cıks öyle deme. Eminem king tabii

Aman naptın be bartu abi. İki şarkı türündende nefret ediyorum. Hem ben hem tüm rapçiler. Heleki pop... Off aman abi nabtın sen ya
aynen rock and pop forever![]()

efsanevi müzisyenler ve populer olanlar hep popçu ve rock çı ama eminem istisna
Aman naptın be bartu abi. İki şarkı türündende nefret ediyorum. Hem ben hem tüm rapçiler. Heleki pop... Off aman abi nabtın sen ya![]()
bu grupları dinleyin:
marron 5
train
calvin harris
daivd guetta
green day
metallica
bu grupları dinleyin:
marron 5
train
calvin harris
daivd guetta
green day
metallica

Eminem harbiden harika ama... Heleki baba olduktan sonra küfürü müfürü bıraktı...
bu grupları dinleyin:
marron 5
train
calvin harris
daivd guetta
green day
metallica

Eminem harbiden harika ama... Heleki baba olduktan sonra küfürü müfürü bıraktı...![]()

Adam baba olduktan sonra çok değişti. İllimunatiden çıkmak istiyor ama izin vermiolar tehdit ediolar. Eğer hala ısrar ederse sonu 2pac gibi olacak..
Eminem![]()
üzülüyom adama yaw 
Adam baba olduktan sonra çok değişti. İllimunatiden çıkmak istiyor ama izin vermiolar tehdit ediolar. Eğer hala ısrar ederse sonu 2pac gibi olacak..üzülüyom adama yaw
![]()
Sagopa kajmerinde öyle olduğunu duymuştum ama hiç ihtimal vermemiştim. Aslında vermem gerekirdi çünkü bunların kullandığı en iyi yöntem sanki o en iyi en terbiyeli en müslüman adammış gibi gösterip hizmet yaptırılması. Bilmiyorum kafam karışık. Acaba sagopa illimunatiyemi hizmet ediyor ?
Eminem, tam anlamıyla olmasa da Illuminati'den kurtuldu dostum. Hayranlarının sayesinde kurtuldu...
Şimdi Sagopa Kajmer de aynı durumda. Zorla hizmet ettiriliyor...
Sagopa kajmerinde öyle olduğunu duymuştum ama hiç ihtimal vermemiştim. Aslında vermem gerekirdi çünkü bunların kullandığı en iyi yöntem sanki o en iyi en terbiyeli en müslüman adammış gibi gösterip hizmet yaptırılması. Bilmiyorum kafam karışık. Acaba sagopa illimunatiyemi hizmet ediyor ?