Sagopa KajmeR Üstadın Söylediklerinizi Anlamanız İçin Biraz Kelime Ve Anlamı

Sponsorlu Bağlantılar

EsmEr_samsun

EsmEr_samsun

Üye
Sanal ortamda özentilik yaratmaya çalışan insanlardan hiç hazzetmezler...
BAZEN SUSMAK(SENİN GİBİ) GEREKİR... KONUŞMAMAK EN İYİSİ...

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Üstadı değil üstadın yazıcaktım yanlış olmuş arkadaşlar kusura bakmayın :oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Teşekkürler bilgiler için.

AKATLI

AKATLI

Üye
Fatih[Sag0]HiphoP;2028457' Alıntı:
Üstadı değil üstadın yazıcaktım yanlış olmuş arkadaşlar kusura bakmayın :oke:

oke düzeltmişsin :oke:

One907

One907

Üye
EyvAllah sağolasın..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kimilerine göre üstat kimilerine göre hiçbir şey.

kol@j

kol@j

Üye
cübbeli ahmet hoca' nın vaazlarını sevmiş... ve bestelerini yaparken daha hassas davranmış...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Arkadaşlar yapmayın. İsteyen istediğini dinler. Sago dinleyen ceza dinleyemez diye bişe mi var.
Ayrıca müzik zevk için dinlenilir. Sagocu öledir böle yapar bunu dinlemez demek biraz saçmama geldi :)
evet mfde öyle bırsey var sago dınleyen asla ceza dınleyemez..ben rap müziğini ceza ,ile tanıdım..derken sagoyu dınlemeye basladım kolo diye gıderken kendımı mfde buldum ortamı cok güzel cok guzel arkadaslar edindim ama sonra lanet olsun nerden bulastım dedım..cunku ben mfde ikende sago da cezada dınlemeye devam ettım duyanlar aaa sacmalama ceza mı dınlıyosun aman mf duymasın amanda aman..
eger ki maneviyatsa aşıladıkları dinden bahsedılıyorsa cezacı sagocu dıye kin asılamamaları gerek..mfden kucucuk cocuklar var hepsı antıcezacı dıye bırbırıyle yarısıyor..kucucuk yasta kin beslıyorlar bırbırlerıne..
cok sey var cok zamanla görecek herkes ben hala sagoda dınlerım cezada..ama koloyu sevmıyorum:evet:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
müzik tarzları tartışılmaz. Herkez ruh haline, çevresine, yetişme tarzına göre müzik dinler. Kimse sen bunu niye dinliyon diyemez kimseye. Ben ceza dinlemem dinleyenide sevmem bu benim kendi görüşüm çünkü onun yaptığı rap değil apayrı bişey poprap gibi bişey. Rapçi demem ben o adama

● aLuvi ●

Üye
Çoğunu biliyorum :oke: Emeğine sağlık ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:islik

rapman

rapman

Üye
çoğu osmanlıca ve farsça kelimeler.

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye

Mira : Geceleri denizde YUNUS lara yol gösteren yıldızın adı

bunu bilmiyordum çok hoşuma gitti bu isim

Revengeful

Emekli Yönetici
Edebiyat hocamız bize bir kaynak vermişti bunların hepsi orda yazıyodu teker teker ezberletip sözlü yaptı yaw...

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Sagopa Kajmer'e Fuat Arabeskin uzantısı diyor ama yanlış onunda rapten anladığı yok aslında sagopa kajmer gerçekleri anlatarak melankolik bir rap yapıyor ceza flex rap gibi bişey yapıyor milleti çoşturmak için yani Sagopa kajmere üstad diyoruz Çünkü Bir Çok rap dinleyicisi Türkçe Rapin Üstadı olarak Görüyor..

sayko3888

sayko3888

Üye
eline sağlik

kol@j

kol@j

Üye
sagopa kajmer in değerini rap severler bilir...
onun ekolü kime hitap ediyorsa notunu onlar verir...
kimsenin hiçbirşey demeye hakkı yoktur...
şunu da belirteyim ben rap dinlemiyorum...